Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noob'a tavsiyeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normal quest yaparken guild reputation'ın da artıyor zaten. Özel bir şey yapmana gerek yok.

Ama guild perklerden reputation'dan bağımsız olarak yararlanılabiliyor. Tabard, heirloom, scorpion mount vs. gibi şeylerden yararlanmak için guild reputation gerekiyor sadece, onlar da zaten şu an senin işine yaramaz.
Mesaj tarihi:
25 tane guild perk var, benim skill book'umda duruyor onlar. Şu anda aktiflerse baya iyi şeyler var ya, iyiymiş ^^

ama guild'e girdikten sonra 6 tane falan quest yaptım, guild rep'im 3 artmış sadece dsfsdf
Mesaj tarihi:
Low lvl questler çok bir şey vermez. Ama 85 olana kadar en kötü ihtimalle honored olursun ilk karakterin olduğunu da hesaba katarsak (hızlı kassan çabuk dolmaz çünkü daily cap var ssdf)
Mesaj tarihi:
Evet level 15 oldum ve dungeon finder açıldı, random insanlarla oynayıp ölürsek ya da biterse spawnımıza mı ışınlanıyoruz nasıl oluyor? Bir de 3 tane 15-21 arası me dungeon var, daha erken di mi girmem için? Aslında lvl18 olup daha düzgün bir pet yakalayıp ondan sonra girmeyi planlıyordum ama.. :/
Mesaj tarihi:
Gir gir bir şey olmaz, sıra geldiği zaman dungeon'a ışınlıyor, öldüğünde dungeon'a en yakın graveyarddan dungeon'a koşuyorsun. Bittiğinde de dungeon'a sıra geldiğinde nerdeysen oraya geri yolluyor.

Zaten 60 lvl'a kadar targetlara vurmak hariç hiç bir şey yapmayacaksın dungeon'da. DPS'in %50'sini tanklar tek başlarına yapıyorlar hayvani aoe skilleri sayesinde.
Mesaj tarihi:
Abi daha 2 gün önce 1-60 warrior kastım tank spec. Rahat 20 dungeon yapmışımdır hepsinde 1. çıktım. Direk packleri CC'siz çekip pata pata vuruyorum.

P.S. Hepsi random dungeon. 2 kişiydik, arkadaş üstünde 20 lvl itemleriyle 60 oldu sdf.

Bir edit daha: Toplamda 12 saat sürdü gerine gerine, bg yapa yapa 1-60. Yaşasın RAF sdfasg
Mesaj tarihi:
ahahaha :D ya yaz bitene kadar deli gibi boş vaktim var, sarmasını tercih ederim şahsen, sıkılmam en azından :)

edik: bu arada oyun uzun ömürlü mü hakkaten? Yani lvl85 olduktan sonra sıkılma gibi bi durum olur mu yoksa oynatıyor mu yine kendini yeni item'larla falan?
Mesaj tarihi:
offf var ya ilk mmorpginmiş bi de. en zevkli zamanları şimdi. her şeyi yeni öğreniyorsun. sınıflar, ırklar, oyun mekanikleri. her gittiğin harita her dungeon ayrı bir yenilik. her partyde değişik tipler. party fail bile olsa eğleniyorsundur. çok kıskandım valla.
Mesaj tarihi:
Ahaha valla tek partim oldu o da benim gibi low level bi haler aynı boss'u kesmeye çalışıyordu ama heralde kesemedi ki beni gruba davet etti. O buffladı ben öldürdüm teşekkür etti gitti dsfsdf
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ahaha :D yok abi okuluma etki ederse kapatırım yani, yapcak bişey yok

ya abi sigara bağımlısı değilim işte sıkıntıdan içiyorum istesem bırakırım diyen tiryakiler gibi olucaksın ege
Mesaj tarihi:
sen bıraktıysan ben de bırakırım

edit: bu arada ilk dungeon'ımı yaptım ama çok az para ve xp kazandım, sanırım pek bişey beceremediğimdendi. Low lvl dungeonlarda hunter dps oynarken nasıl daha başarılı olurum tavsiye verecek olan varsa mutlu olurum, yarın bakarım :) hadi iyi geceler
  • Yeni Oluştur...