Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Guildeki bazı şeylerden yararlanmak ıcın reputation kasman lazım oda questlerle dailylerle oluyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 İşte ben sadece normal quest yapıyorum, guild'e yarayacak quest nerden alınır ki? :/
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Normal quest yaparken guild reputation'ın da artıyor zaten. Özel bir şey yapmana gerek yok. Ama guild perklerden reputation'dan bağımsız olarak yararlanılabiliyor. Tabard, heirloom, scorpion mount vs. gibi şeylerden yararlanmak için guild reputation gerekiyor sadece, onlar da zaten şu an senin işine yaramaz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 25 tane guild perk var, benim skill book'umda duruyor onlar. Şu anda aktiflerse baya iyi şeyler var ya, iyiymiş ^^ ama guild'e girdikten sonra 6 tane falan quest yaptım, guild rep'im 3 artmış sadece dsfsdf
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Low lvl questler çok bir şey vermez. Ama 85 olana kadar en kötü ihtimalle honored olursun ilk karakterin olduğunu da hesaba katarsak (hızlı kassan çabuk dolmaz çünkü daily cap var ssdf)
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bu arada kullanabiliyorsun hepsini. Özellikle heartstone'un süresinin kısalması süper bir şey lvllarken.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bizimkinde weekly cap var diyodu ama o da düşük yani, haftada bir level atlayabiliyorum guildde :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi sen boşver onları şimdilik git questini yap dungeonunu yap sonra uğraşırsın
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Aman işte haftalık 3500 rep capi var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Evet level 15 oldum ve dungeon finder açıldı, random insanlarla oynayıp ölürsek ya da biterse spawnımıza mı ışınlanıyoruz nasıl oluyor? Bir de 3 tane 15-21 arası me dungeon var, daha erken di mi girmem için? Aslında lvl18 olup daha düzgün bir pet yakalayıp ondan sonra girmeyi planlıyordum ama.. :/
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Gir gir bir şey olmaz, sıra geldiği zaman dungeon'a ışınlıyor, öldüğünde dungeon'a en yakın graveyarddan dungeon'a koşuyorsun. Bittiğinde de dungeon'a sıra geldiğinde nerdeysen oraya geri yolluyor. Zaten 60 lvl'a kadar targetlara vurmak hariç hiç bir şey yapmayacaksın dungeon'da. DPS'in %50'sini tanklar tek başlarına yapıyorlar hayvani aoe skilleri sayesinde.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 iyide o dediğin farmlarken oluyo sadece?
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi daha 2 gün önce 1-60 warrior kastım tank spec. Rahat 20 dungeon yapmışımdır hepsinde 1. çıktım. Direk packleri CC'siz çekip pata pata vuruyorum. P.S. Hepsi random dungeon. 2 kişiydik, arkadaş üstünde 20 lvl itemleriyle 60 oldu sdf. Bir edit daha: Toplamda 12 saat sürdü gerine gerine, bg yapa yapa 1-60. Yaşasın RAF sdfasg
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1-60 arasi artik ciddiye alinabilicek bi yer degil.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hele bi 60 olayım, oyun sardıysa burning crusade vs. de alacağım zaten
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Adam oynasın keyif alsın işte. Ne güzel hiç bir şey bilmiyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahaha :D ya yaz bitene kadar deli gibi boş vaktim var, sarmasını tercih ederim şahsen, sıkılmam en azından :) edik: bu arada oyun uzun ömürlü mü hakkaten? Yani lvl85 olduktan sonra sıkılma gibi bi durum olur mu yoksa oynatıyor mu yine kendini yeni item'larla falan?
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bundan sonra çok boş zamanın olacak. Neyse çok zorlamıyım o korkuyla oynama bari:)
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ahaha :D yok abi okuluma etki ederse kapatırım yani, yapcak bişey yok
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 offf var ya ilk mmorpginmiş bi de. en zevkli zamanları şimdi. her şeyi yeni öğreniyorsun. sınıflar, ırklar, oyun mekanikleri. her gittiğin harita her dungeon ayrı bir yenilik. her partyde değişik tipler. party fail bile olsa eğleniyorsundur. çok kıskandım valla.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ahaha valla tek partim oldu o da benim gibi low level bi haler aynı boss'u kesmeye çalışıyordu ama heralde kesemedi ki beni gruba davet etti. O buffladı ben öldürdüm teşekkür etti gitti dsfsdf
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nileppezdel said: Ahaha :D yok abi okuluma etki ederse kapatırım yani, yapcak bişey yok ya abi sigara bağımlısı değilim işte sıkıntıdan içiyorum istesem bırakırım diyen tiryakiler gibi olucaksın ege
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen bıraktıysan ben de bırakırım edit: bu arada ilk dungeon'ımı yaptım ama çok az para ve xp kazandım, sanırım pek bişey beceremediğimdendi. Low lvl dungeonlarda hunter dps oynarken nasıl daha başarılı olurum tavsiye verecek olan varsa mutlu olurum, yarın bakarım :) hadi iyi geceler
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adam kizi birakti, sigarayi mi birakamicak. gerce gene basliyo sonra ama olsun.
Öne çıkan mesajlar