Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vay arkadaş ne büyük derdin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 beyaz leblebi sanırsam dünyadaki en iyi çerez bu arada lütfen yapmayın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi karışık çerez ne fakir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ne dertler varmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Dartanian said: Abi karışık çerez ne fakir misiniz? fakir misiniz dendi alın sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fakir dememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sordum lan fakirsiniz demedim sdfsadsa Karışık çerez çok kötü abi.İstediklerinden alıcaksın karışık yaptırıcaksın. Hazır satılan karışık çerezler gerçekten kötü. Bi de o hazır satılanların sınıf farkı oluyo resmen.En düşüğü içinde çiğdem(çekirdek) olanlar, bi üst kademesi çiğdemin olmayıp onun yerine leblebi fıstık bol olanlar, onların da üst seviyesi leblebinin olmayıp badem kaju antep fıstığı oranının fazla olduğu seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehehe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 5 yıl çorumda yaşadım.hepinizden fazla leblebi kültürüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ehehe said: 5 yıl çorumda yaşadım.hepinizden fazla leblebi kültürüm var ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 okudum, takdir ett,m gerçekten problemini çok güzel açıklamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ehehe said: 5 yıl çorumda yaşadım.hepinizden fazla leblebi kültürüm var Çorumun bilindik yerlerine gitmişsindir ara sokaklarını gezmemişsindir. Yazıyı göre göre parçalarını kullanmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yine yetişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar