Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Merhaba , ben bir harita çizdim , çizerken dragon programının yanında gelen hangi rengin neyi belirttiğini gösteren resim dosyasından istediğim şeyleri photoshopdan color picker la aldım ve ona göre boyadım , çiziktirdim haritayı . Daha sonra dragon isimli programla c:program filesultima online 2dmap0.mul dosyasının üzerine yeni haritamı yazdırdım. Fakat haritada bir sorun vardı , istediğim gibi olmadı alakasız , her taraf çayır çimen ya da karanlık çıktı. Stadix.mul ları falan da temizledim binalar gitti çok güzel ama istediğim özelliklerde bir harita yaratamamış oldum sonuç olarak. Bunun üzerine dedim ki kendi kendime , bakalım tek renk harita boyarsam ne olacak dedim ve bütün haritayı çöl olacak şekilde ayarladım tekrar Dragon programıyla c:program filesultima online 2dmap0.mul dosyası üzerine yazdırdım fakat britain koordinatlarındaki yer karlar içerisindeydi üşüdüm , biraz gezdim sağı solu en sonra Serpent's hold a baktım bir ayrım var . Ayrımın sağ tarafı karla kaplı sol tarafı ise yine çayır çimen. Haritayı tek renk yapmama ramen kafasına göre takılıyor yani anlayacağınız . Ne yapmamı önerirsiniz , bmp den mul a çeviren bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz başka bir program varmı ? Bu haritayı kafamda yeni yeni oluşmaya başlayan bir proje için çizmek istiyorum değişik bir şey ortaya çıkartmaya çalışacağım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim edit : Ha birde yaptığım haritayı yine dragon programıyla bmp haline getireyim bakalım ne olacak dedim . tekrar bmp haline getirdim bu sefer hiç bir resim okuyucusu bu bmp yi okuyamadı. Çok enteresan [signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 17 Eylül 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 dragon prog falan boşver bence.. mapmaker mıydı neydi adı bi progla yapıorum ben. tek tek karelere ıstedıgını eklıon.. bıraz ugras verıor ama guzeldı yınede.. Ama statics0.mul u tamamen silemedim ben.. dragonla boşalttım ama bu seferde 5 karede bir siyah bir fire column oldu her tarafta.. bunu biliosan sende bana sole :D
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Tamam mapmaker ı deneyim bir de , teşekkürler[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 uo map editor müş adı.. az once bakmaya üşendim :D yapmaya da üşeniom zaten :D neyse sen yap bari
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 teşekkürler , acaba bir web sitesi varmı bunu download edebileceğim[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben Bronx un yazdıgı yazıdakı url den ındırmıstım sımdı hata verıor.. google da falan arat. uomapeditor die. ama aralarda bosluk bırak sonra bırakma falan bi kac kez arat
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yok böyle olmayacak , Dragon hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sen bilirsin yardımcı olmak istemiştim gayet guzel bır program
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 onu sana demedim ya yanlış anlatmışım kusura bakma , ben kendi çapımda world forge la falan da uğraştım biraz , kendi kendime diyordum onu , senin yardımların için tekrar tekrar teşekkür ederim[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 17 Eylül 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] edit : bu arada başka bir topic de bir sürü alternatif varmış ya özür dilerim o topic i bir sürü kez okuyup oradan öğrenmeme ramen gözümden kaçmış [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 17 Eylül 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 photoshop ta çalıştığınız renk kodlarının tam uyumluluğunu kontrol etmelisiniz.#021231 gibi. Ayrıca ultima klasörünün içinde değilde başka bir yerde map0.mul kopyasını yazdırmayı denemelisiniz.[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Burdan Bulabilirsin Heren Mul Edit BÖlümünde Olması Lazım ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hayır dedikleriniz yanlış. Dragon map yapımı için en iyi program özellikle scriptlerini doğru ayarlayabilirsen. Dragon.exe ile bmpni static ve staid e çevirdikten sonra Dragonsp.exe yi çalıştırıp eski staticleri düzenleteceksin. Eski staticleri kaldırıyimmi direk soruncada "yes" e basacaksın. Sevgiler[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 18 Eylül 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar