ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Başlıktanda anlaşıldıgı gibi aşşağıda yazan yazılar Role Playe in geldigi yerleri tek tek anlatan yazılardır (benim için) Şu anda Ultimada Role Play yapılması çok zor çünkü eskiden role play yapanlara çok sıcak kanlı yaklaşırlardı ve RP ye Rp ile karşılık verirlerdi artık RP yapan birine gülüyolar ve Ezik tabiri kulanıyorlar. Örnek: Ben rp yi çok seven bir insanım bi gun britaniada marangozcuydum kendime bir masa bir kutu ve iki sandalye yaptım masayı koydum 2 tarafına sandalyeleri koydum. Masanın üstüne bir kitap ve masanın yanınada kutuyu koydum... Ve başladım satış yapmaya. Masamın karşısına biri geldi Hoşgeldiniz nasıl yardımcı olabilirim diye giriyim konuya dedim. Adamın soyledigi ve yaptıgı şeyler-> Muhahaha eziğe bak ne aptalsın lan... Dedi ve eşyaları topladı hiç sinirlenmedim çünkü boyle bişey olucagını başından beri biliyodum. Artık Rp yapmak demek sıfır skille drake tame etmek gibi bişey yani çok zor... Eskiden RP yapanlara saygı vardı işi olmasa bile RP yapanlara yardımcı olur onları korurlardı artık millet 500gp 300gp için birbirini parçalıyor bankanın onundeki bir cesetten item koparabilmek için tüm eşyalarını bankaya koyup cesetten eşyayı çalıp bankaya attıktan sonra olen insanları ve hatta bunun uzerine hahah ezik aldım robe unu falan dediklerine şahit oldum. Tabiki bunlar hep kotu yanları ama iyi olaylarda oluyor; iki tane rp yapan kişi o oyunun en usta kişileridir bence artık ultimadan aldıgım zevki tadamıyorum bu nargile içmek gibi bişey başta tadını alıyosun alıyosun çok hoşuna gidiyo ama bi muddet sonra hem tadı gidiyo hem sonrasında bogazını yakan acı bi tad geliyo. RP demek ultimanın ustalıgı demektir buna eziklik diyende ultima oynayanların ezikligidir. Silver Serpents, Hobbit ve benim daha bilmedigim daha nice RP serverları vardı ne oldu? RPye ezik diyenler yuzunden player sayısı düştü. Hiçkimse bana ultimadan 2 sene önce aldıgım zevki hala doyasıya alıyorum diyemez. Biliyorum belki çok uzun yazdım ama bunu okuyanlar umarım gereksiz yazdıgımı düşünmüyordur çünkü boyle düşük seviyeli insanlar (item bulabilmek için iki tane pvp yapan kişinin arkalarından koşturanlar vb.) ile beraber oynamaktan sıkıldım. Okudugunuz için teşekkürler umarım bazılarımız Ultimanın degerini hala biliyordur umarım hala RP yi sevenler ve yapanlar vardır. Bu istanbulda karşılıksız yardım yapmak gibi bişeye dondu. Herkese yakşamlar...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Rp yapmak guzel ve hosca fakit gecirebilcegini bilmedikleri icin genelde adam kesmek ve olunce kufur etmeyi seciyorlar. Eger hala uo oynamayı dusunuyorsan su an rp yapabılen bır guıld var adamlarıda cok kana yakın Fallen Crows adında. Elan Realms de bulabilirsin bu arkadasları....(reklam degildir)[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Teşekkürler ama ben artık bu şekilde ultima oynayamam 2 sene once soyleseydin hemen girerdim ama yinede teşekkürler...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:
ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bu şekilde derken artık ultimaya bilende giriyo bilmeyende bi pk kovalıyosam arkamdan koşturan adamları bankanın onunde PARA VER diye bagıran flood yapan olur olmaz kufreden 700gp ye satılması gerekirken piyasanın (afedersiniz) içine edip 300gpden satan adamlarla beraber oynamak istemiyorum...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet Bivripin Serverını BekleyeBilirsin .. Ama Xear Diye Bir Serverda Var Frp ve Rp Önem Veren Bir Server..Burdan Ulaşabilirsin Siteye ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ultima ve Rp .. hmmm .... Rp diye bir şey vardı galiba.. Evet , hatırlıyor gibi oluyorum ... Biraz bulanık .. Bi dakka ... Evettt Hatırladım .... Ultimada Rp Vardı değil mi?[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yeni serverlarda rp yapmaya çalışıosun adam gelio yanına "ahaha eziğe bak rp yapmaya çalışıo" dio gidio böle adamlarla rp mi yapılır?
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 RP RP RP rp yapmayı hala kelimelerin baş harfleri sanan insanlarla dolu burası.. onun için bence gereksiz yorum yapılıyo. sen yolda gezerken yolun kenarına masa sandalye atıp oturuyomusun? yada öle biri görsen ne dersin? çok yapıcaksan girersin bi evin içine orda oturursun.. sokağın ortasına masa atılmaz.. arkadaşım rp nedir? şudurki sen wastelandsin ice dungeon girişiinde üşüyosan ve yere çıra atıp ateş yakıyosan rp yapmış olursun..... sen bankanın önünde et yiyomusun adamın suratına bakarak? bumudur rp? iki sandalye koyup kelimelerin baş harflerini büyütmek mi rp? sonrada ben 2 yıl onceki zevki alamıyorum diyosun. 2 yıl once newbie liğin zevkini alıyodun onun için böle, yoksa milletle veya RP ile alakası yok..[signature][hline]Boo
Öne çıkan mesajlar