Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hayat garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bizim burda bir söz var eğri cahş diye böyle kuyruklar için ideal kullanım alanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 4 aydır burgera gitmiyor sağlıklı ve doğal besleniyordum dün bir steakhouse yedim sanki poşet yemiş gibi oldum vücudum garip oldu. Bu ne lan dedi bu sağlıksız şeyleri ne yapıcan hacı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 günaydın burgerhouse seni bekler o zaman. canına can, gücüne güç katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 a.b.d. deyken küçük bi kasabayı ziyaret etmiştik. orada küçük bi hamburgerci vardı ama çok eskiden beri ordaymış, pepsi-cola nın en eski amblemlerinin logolarının olduğu duvar dekorları vardı. burger tarihi kokuyordu resmen içerisi, kırmızı uzun koltuklar filan. hayatımda orada yediğim burgerı hiçbir yerde yemedim daha. aynı şekilde daha ordaki gibi bi milkshake içmedim. mcdonalds burgerking öldürdü hep küçük esnafı a.b.d. dahil dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 domuz eti yemişindir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 domuz etinin tadını biliyorum. umrunda olan arkadaşlarım vardı onlar sordular ettiler yerli halkında onayını alıp (küçük kasaba) inek olduğuna kanaat getirip onlar da yediler. yine de aydınlatıcı bilgi için tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Canım çekti şimdi gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende birazdan bi steakhouse patlatiyim bayadır yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Red said: bende birazdan bi steakhouse patlatiyim bayadır yemedim erken saatte dürüm tavuk döner et döner yiyebiliyorum ama burger mc donalds yiyemiyorum bünye kabul etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende yersem aksam yemek yiyemiyorum ztn menu bile söylemediğim halde yetiyor tek hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ıslak hamburger alayını alır, ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Larva said: Su da california da bayagi meshur bi burgercinin (in n out) texas da sube actigi gun olan sira. Manyak kitle her yerde manyak http://www.youtube.com/watch?v=jQowy9DdY8k&feature=related in'nout tr'ye açılsın aynı sıra olmazsa şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar