Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusyanın amerikaya yenildiği gün! Mcdonalds!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 aydır burgera gitmiyor sağlıklı ve doğal besleniyordum dün bir steakhouse yedim sanki poşet yemiş gibi oldum vücudum garip oldu. Bu ne lan dedi bu sağlıksız şeyleri ne yapıcan hacı dedi.
Mesaj tarihi:
a.b.d. deyken küçük bi kasabayı ziyaret etmiştik. orada küçük bi hamburgerci vardı ama çok eskiden beri ordaymış, pepsi-cola nın en eski amblemlerinin logolarının olduğu duvar dekorları vardı. burger tarihi kokuyordu resmen içerisi, kırmızı uzun koltuklar filan. hayatımda orada yediğim burgerı hiçbir yerde yemedim daha. aynı şekilde daha ordaki gibi bi milkshake içmedim. mcdonalds burgerking öldürdü hep küçük esnafı a.b.d. dahil dfgdfg
Mesaj tarihi:
domuz etinin tadını biliyorum.

umrunda olan arkadaşlarım vardı onlar sordular ettiler yerli halkında onayını alıp (küçük kasaba) inek olduğuna kanaat getirip onlar da yediler.

yine de aydınlatıcı bilgi için tşk
Mesaj tarihi:
Red said:

bende birazdan bi steakhouse patlatiyim bayadır yemedim

erken saatte dürüm tavuk döner et döner yiyebiliyorum ama burger mc donalds yiyemiyorum bünye kabul etmiyo.
Mesaj tarihi:
Larva said:

Su da california da bayagi meshur bi burgercinin (in n out) texas da sube actigi gun olan sira. Manyak kitle her yerde manyak
http://www.youtube.com/watch?v=jQowy9DdY8k&feature=related

in'nout tr'ye açılsın aynı sıra olmazsa şerefsizim.
  • Yeni Oluştur...