cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben 2 hafta takildim uzun sacla dfgd[signature][hline] curious about me ? photos
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 black_dmc sen o sacları bıraz daha uzatırsan yerlerı sılıcen zaten :p[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kısa ve soğuk su ile yıkanan saç daha hızlı uzar gibisinden bişeyler duymuştum zamanında. Doğruluğunu bilemicem ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Biizim okulda saclar pazarliga gore kesilio gibi bisi :P nasi lem o ne diyiceksinz. simdi ilk gun 3 ay uzunluktaki saclarla gittim. kestir mestir dediler 3ncu gunu kestirdm . eve geldim annem kestirdigimi fark etmedi :P . dalga geciorm sandi . ama 3ncu gunden sonra bisi demediler . eger bu halimle ilk gitseydim yine kestir diyicekleri bu sefer ciddi ciddi kisa olcakti . olay max uzatabildkten sonra kestirmekte bzm okulda . ki iki makas atsin bberber yeter ole 3 numaraya flm filan gerek yok ... yani bizim hocalar tamamen keyfe gore hareket edio . artizlik yapicam huleyyyn gral benim moduna girip kestir dio sonra bi sure karismio . [Bu mesaj Kithnos tarafından 18 Eylül 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 valla ben de kestirdim gitti harbi kötü oldu ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 benim 1 ay sorna dehşetengiz hale gelmeye başlar yine:)1 haftada hayvan gibi uzadı :)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock:
Öne çıkan mesajlar