Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha falan oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
black_dmc sen o sacları bıraz daha uzatırsan yerlerı sılıcen zaten :p[signature][hline]Film'den alıntıdır :
Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle)
Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
Mesaj tarihi:
Kısa ve soğuk su ile yıkanan saç daha hızlı uzar gibisinden bişeyler duymuştum zamanında. Doğruluğunu bilemicem ...[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Mesaj tarihi:
Biizim okulda saclar pazarliga gore kesilio gibi bisi :P nasi lem o ne diyiceksinz. simdi ilk gun 3 ay uzunluktaki saclarla gittim. kestir mestir dediler 3ncu gunu kestirdm . eve geldim annem kestirdigimi fark etmedi :P . dalga geciorm sandi . ama 3ncu gunden sonra bisi demediler . eger bu halimle ilk gitseydim yine kestir diyicekleri bu sefer ciddi ciddi kisa olcakti . olay max uzatabildkten sonra kestirmekte bzm okulda . ki iki makas atsin bberber yeter ole 3 numaraya flm filan gerek yok ...

yani bizim hocalar tamamen keyfe gore hareket edio . artizlik yapicam huleyyyn gral benim moduna girip kestir dio sonra bi sure karismio .

[Bu mesaj Kithnos tarafından 18 Eylül 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim 1 ay sorna dehşetengiz hale gelmeye başlar yine:)1 haftada hayvan gibi uzadı :)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
  • Yeni Oluştur...