vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 eeeööööööö tiramisu iyi güzel, lazanya sahane. ama italyanlar mitfaktan cikmasin. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bella said: kendim için sormadım ben italyanı. hem bana niye irlandalı lazım? ingiliz miydi? nere vatandaşı olmak için ne kadar süre evlilik gerekiyor diye soruyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hahah ingiltere vatandaşı. benim o şansım vardı da teptim ben onu salaklığıma doymiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 biri gider biri gelir bnoşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 chris ile zaten olmazdi! mantik evliliginden sapardi o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kütük numarasını da verseydin nil hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Pasta said: biri gider biri gelir bnoşver canım ya. bak sempatik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yüzyüze konuşurum muhabbet olduğu sürece sonuçta bahsettiğiniz gibi ortak bir yan vardır. İnternet vs ortamları saymıyorum zaten. Bir telefonda çekemiyorum bu muhabbetleri, çünkü illaki yapacak başka bir şey oluyor, telefona da kitlenmek istemiyorum sonuçta hoşlanmıyorum kızdan yani sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ne alaka lan, binlerce chris var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nefes varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 telefonda konuşmak gıcık bişi bu devirde. baba her yerde ekran var. illa başka bişi ile uğraşıp hıhı diyorum sadece. bişi istiyorsanız ya çabuk konuşun, ya mail atın falan.. olmadı yüzyüze konuşalım. telefonla olmuyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aynen bunu yaparım http://inciswf.com/1297463363.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar