Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bella said: çabuk sinirlenirim, çabuk sönerim. tersim pistir, çok kırarım sonra üzülürüm ama. çok sabırsızım. inatçıyım. dengesizim. iyi özelliklerimin daha fazla olduğuna iannıyorum ama. Bunlara ben de sahibim kesin dahasi da vardir ama kendimden daha fazla sogumayayim durduk yere simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mr_Hand said: ŞekerPembe said: ii yim ya, değnekleri attım sekerekte olsa yürüyorum,ilgin için tşk ederim cnmmmmmm gülücüğe odaklaann gülücüğe odaklaaannnnnn nick ve mesaj uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cabuk kizarim, tas kalpliyim, gereksiz yardimseverim. Allah belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aquila said: Pasta said: aynen bişeyi mükemmel yapamayınca sinir oluyorum iyi yapamicaksam baslamiyorum ben, mukemmelik deil sikinti. genelde hic baslamiyorum gerce, problem o galiba. baslarim lan boyle ise. aaa aynı problem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @Nolax onu ben seele için sölemiştim ama neyse... bi de nickteki o anlamı ilk çıkaran da sen değilsin malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Biliyorum ama dayanamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kocasıyla mutlu ömür geçirme hayalleri kuran genç kızlar gibiyim. Başka yaptığım bi sikim yok. Ne bir yol ne bir ayrıcalık ne bir ruh ne bir aşma çabası. Geleneklerine bağlı kuralları olan düzen planlarında ama bir halt beceremeyen ne gelirse kabul eden aptal bir haldeyim. Her şey ortada her şey belli. Her şeyin farkında iken dur bekle sen gerizekalı. Yok, şöyle iyi olsun böyle kötü olsun şu olsun bu olsun. Ee bir bok olmuyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 burç balık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Oğlak, oğlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 halbüsükü çok emindim.neyse daha çok çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ordan soru çıkmaz boşuna çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sigaram bitti.az daha vizyoner olsaydım demin aşağı indiğimde alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o kadar mükemmel ve kusursuzumki eleştirecek bi yönümü bulamadım ne yazıkki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bişeyler olucak gibi lan du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar