Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ahahaha ii şeyler düşün kızları fln..."kötüleri" çıkar aklından :-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Sensible, 17 Eylül 2004 20:17 tarihinde demiş ki: İtiraf ediom o bendim. kac kilosun? =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 :) Zuhaha uyuyamadim lanet olsun sabaha kadar Mu Online oynadim şimdi 5 de anca vurdum kafayı yastığa :)[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Öne çıkan mesajlar