Spartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 audio catalyst ve grabber dışında iş görecek bir encoder bilen var mı?[signature][hline]
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eyvallah bakıyorum.[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 dB poweramp kadar iyi bi program bulamazsın hemde ücretsiz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 +1 sitesinde de bircok codec ide var. hem cok kolay db . sagtusa basip direk convert olayi aşmış
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 db power derim ben de başka bişi demem...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Öne çıkan mesajlar