Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beerport Macerasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohom ehem , cuma otururkene napalim ne edelim dedik , boyle patide albumde gezinirken beerportun fotoraflarini gordum wendigolarin istanbul cikartmasinda , hadi gidelim dedik vurduk yollara kendimizi , taksinin bizi biraktigi yer beşiktaş iskelesi yerine kabataş vapur iskelesi olunca ben kabataş vapur iskelesine sırtımı dönmüş hanedan ararken buldum kendimi , ama geçen arabalardan ve ilerdeki benzin istasyonundan başka biyer göremeyince içerledim tabi biraz , ondan sonra topluca bir küfür semasiyla devam ettik yolumuza.. hemen diab'a telefon ettim , diab dedim ben iskeledeyim burda benzin istasyonu falan var " orasi kabataş iskelesi cemrecim " deyince oldu herşey aslında.. bende dedim ki "diab nası gideriz biz beşiktaş iskelesine burdan?" , "yürüyün ama cok uzun taksiye binin bence" dedi , taksiye binmedik ve o yolu yürüdük , lanet ederek ve küfrederek yolda ilerlerken dolmabahçe sarayının fıskiyeleri tarafındanda sırılsıklam olduk efenim.. ondan sonra yol ayrımında bi grup düz gitti diger grup (biz) taksiciye sorarak dogru yola saptik , bi iskele cikti buseferde sırtımı iskeleye döndüğümde koskaca bi duvar var (LOL) , gene olmadi heralde dedim , neyse dayiya sordum dayi nasildir falan diye öhöm ehem evlat dedi düz devam , gene düz devam ettik , birde ne görelim ? parildaya parildaya hanedan karşımızda , tam altısındada beerport , girdik içeri müzik caliyo canlı ve dolu bi mekanla karşılaştık , gerçekten güzeldi , beni görenler hemen yer sırasına aldılar ve yerlerimize oturduk dışarda güzel biyerde oturduk , müzik dinledik , eğlendik , içtik bayagi guzeldi anliyacaginiz.. gitmenizi tavsiye ederim öhöm ehem , portburgerleri de cok guzel buarada , tiramisu da yedik , biralarimizi yudumlayarak sigarlarimizi icerek muabbetimizi ettik ve donduk , diab olmasa naparidk bileiorum :) , ozel tesekkurlerimi sunuyorum kendisine :p , okadar insan kalirdik heralde 1 saat yol aramakla gecebilirdi , allahtan gecmedi..[signature][hline] curious about me ? photos
Mesaj tarihi:

iste beerport'tan bi manzara efem , gayet gecedir , fotoraflar telefondan alinma ve gece modunda cekilme oldugu icin kalitesiz olabilirler , ozur diliyorum :)

bizim k3nk th3 b4p group

ahanda cemreniz de ordaymis
[signature][hline] curious about me ? photos

Mesaj tarihi:
said:
voic3, 17 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
resimler kalitesiz değil basbaya berbat :) , neyse iyi eğlenmişsiniz. bende 2 ay sonra kalkcam direk akcam ortamlara ıptıs-ıştıs

ehah 6600 lights-out bi ortamda gece moduyla cekilmi$ fotoraflari bilgisayara aktarinca ancak bu kalitede oluor abi kusura bakma :) baksana suratımda beyaz beyaz noktalar olusmus[signature][hline] curious about me ? photos

[Bu mesaj cmrownz tarafından 17 Eylül 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahhaah güzel vallahi ne diyim için işte manyaklar misali =P..
bizde burda çıkarmalar bekliyoruz napalım..
neyse yakında bir cıkarma var ss leri gondeririz =)[signature][hline]Game experience may change during online play...
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 17 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Ahhaah güzel vallahi ne diyim için işte manyaklar misali =P..
bizde burda çıkarmalar bekliyoruz napalım..
neyse yakında bir cıkarma var ss leri gondeririz =)

saol yawru :) , antalyaya ugradigimda senle cikarmamiz olmicakmi aloo hop :)[signature][hline] curious about me ? photos
Mesaj tarihi:
abi 2. resimde neden gözükmüoruz biz güya güzel çektin he , bu arada harbi fıskiyeler epey ıslattı yakla$ık 20 metre ko$tuk içtik , zıctık her$eyi yaptık kısacası özellikle eski anılarımızı anlatırken epey bir hararetliydik , sanırım her hafta oradayız.. Cemre bu sefer sabahtan gidip garsona bol keseden dagıtalım :)

gerçekten 2. resimde sağdan 2. ki$i benim ama hiç gözükmüorum pff. güya güzel çektin k3nk rulz :P[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
olm yok ben biara bole şraak diye sular yapışınca uyandım yoksa ole yuruyodum sonra zaten yolun ortasından gittik arabalarla :) ıslanmamak icin ahuahua , siz degil ben ve kiz arkadasim gidiyoruz :p ama siz sabahtan gidip bahsisleri birakin ben sorun yasamiyim dfgdfgd , buarada telefonda guzel gozukuodu ne bilim ?[signature][hline] curious about me ? photos

[Bu mesaj cmrownz tarafından 17 Eylül 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vallahi cmr sana bi ara önden giderken baktıım zaman arkama kız gibi gördüm :P ( kusura bakma karde$im :) bu arada o köprünün orada iyi satı$ koydunuz he tek kaldım tinercilerle muhabbet cevirdim :)

1 saat bizim diğer tayfayı aradım , sizi arıom kapatıosunuz neyse her$ey harbi çok güzeldi ama gelecek sefer daha sağlam kopucaz bu sefer büyük fıcı nargile tarzı bira(bar)'dan isteyelim yoksa hesap böyle 120 - 200 arası tututcak gibi gelio her zmn :) taksiyede 40 atalım 250'den a$aısı kurtarmaz.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 17 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
al i$te bir tip daha 0ck3 t1g3r p@p anaokul cocuuz biz ana okulu terk.. :D

adamin yaptigi yorumu bende anlamadim bide msn den olm en yazdin diyorum bole salak bisi yazmissin resimler igrenc ama dimi diom
ehehueu dedi[signature][hline] curious about me ? photos
Mesaj tarihi:
neyse ama gerçekten güzel bir mekan yani harbi bu son 2-3 haftadan beri en sağlam eğlendiğimiz tek yer diye bilinir fato hariç[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
  • Yeni Oluştur...