AthleT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Müjde! Türk Zil Kurumu da onayladı dansözlüğünü Artık resmi olarak kıvırabilirsin! ||| Islak bir iskeleye uzanmış gibiyim, rahatsız ediyor beni esen rüzgar. Tam güneşi kucakladım derken sana benziyor güneş, gökyüzü beyaz puanlarını giyiyor güneş arkasını dönüyor. Aaa Aymış. . . . Yüreğindeki darağacını at dedi birisi, yükümü hafifletirmiş. Biliyorum ki kuytu köşelere saklanmayı çok seversin. Şimdi ben ölmüş gibi yapacağım, sen kafanı çıkardığında; Bir cellat Bir sehpa Ve Bir ölüm Seni bekliyor olacak. Hazır mısın? . . . Ben gelecektim de, Aslında öyle değildi de, Sana bir şey söyleyecektim de, Sana tüm bunları anlatacaktım da, Çok zor günler geçirdim de, O benim arkadaşımdı da, Gibi gibi. Size bir yerden tanıdık geliyor mu bu figürler? Merak etmeyin ben hepsini kayıt altına aldım. Şayet bu figürleri görürseniz Zil çalın. Onlar ki; Bu ritimde doğdular Ve Bu ritimde ölecekler. Ben öldürdüm T u t u k l a y ı n ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar