Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare

devhochi

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
diil.

10 dakkada bunu yaptım, çok uğraşmadım aslında, o sırada aynı zamanda amuda kalkmış duruyodum gibi şeyler bahanedir ama faydasızdır. elinizden gelienin en iyisini yapmaya çalışmalısınız her zaman. ve utanmadan çekinmeden ben uğraştım bu oldu diyebilmelisiniz. tabi istedğiniz şeyin ne olduuna bakar bu bi yandan da.

katılıyorum[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

dev, ya 10 dakkada yapmadın demiyorum. böle şeyler yanlış diyorum. yap şöyle "ahanda bunu yaptım, budur hoca, benim beenmediim, bi yanlışlık yaptıım veya çok daha iyisini yapabiliceem bişi yok bu resimde" diyebiliceen bişi ona bakalım yorum yapalım. böyle kimseye bi faydası yok. ne desem ya aslında daha iyisini yapardım ama işte 10 dk :P filan diye bişi hoş diil. sana faydası yok yoksa bana ne. sana yardımcı olmaya çalışıyorum kızma hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stickyde yazıyor ki:[hline]Başkasının çalışmasına saygı duymalı, birinin çalışmasının bulunduğu topice "bakın bende bunu yaptım" diye başka çalışma koymamalı, yeni topic açmalı çünkü aksi halde yorumlar 2. konan çalışmanın üzerine yoğunlaşır, topici açan insan yeterince yorum alamayabilir, topic amacına ulaşmaz, bu burada çok sık yapılıyor lütfen özen gösterelim
[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende bu tür şeylerle ilgiliyim.Çizimim fena sayılmaz ama scannerım yok.Paintten falan çiziyorum.Kendime yetiyo.Eğer fantastic-gizemli kahramanlara ihtiyacın varsa ben yardımcı olabilirim.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Thx all...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P
Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo]
Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi
[ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz daha çalışman lazım, kara kalem deyip de geçme biraz ayrıntı katarak güzelleşir. Beğenmediğim yerlerini söyleyeyim resmin:

Elemanın suratı ezik olmuş bir, ikincisi de horace'ın dediği gibi tarama yok 3 dakkalık iş gibi duruyor. Kanatların rengini açık yapıp kalemi yan tutarak biraz koyulaştırıp, daha sonra ise tarama yaparak gölge girik çıkık efekti yapabilirsin. Adam biraz şişman olmuş benim de en beceremediğim şeylerden biri anatomidir.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 07 Eylül 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 31 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
ben pek beğenmedim bunu.

öylesine yapalım bitsin tarzında düşünülmüş.
hmm nerden başlasam, başlayalım bakalım devamı gelir..

ilk başta, yeterince boyut katmamışsın. Herşey birbirine girmiş, sınırlar belli olmuyor. zincir mesela, daha kalın olması lazımdı. Zincirin halkaları tek çizgi halinde değil, daha düzgün ve kalınlığı olan halkalardan oluşması lazımdı. Bir küçük elips, onu saran bir büyük elips olması lazım.

karakterin boyutu yok, normalde insanlar 3 boyutludur,i elle tutulur. bazı yerlerde yumuşak hatlar, gölgeler felan olur, sadece hat çizmişsin, kişiyi değil, sadece hat.

Adamın elindeki kılıcın sapı eğri, dikkat etmemişsin ona.

Yazı bile tam olarak ne yapmak istediğini bilemediğini çok güzel ifade ediyor.
iki tarafa ateş esiyor mesela.
rüzgar iki taraftan mı eskiyor? tek tarafa ateş esse daha iyi olmaz mıydı?

yazı yeterince düzgün olmamış, biraz da düzen, biraz daha dikkat li yazsan, daha planlı harfler çıkardı..

bir de yazının arkasındaki kılıç da çok eğri..

ilk önce yapacaklarının planlarını çıkarman lazım.
kılıcın tamamını çizceksin
üstüne yazıyı yazcaksın..
gerekirse, yazıların arkasında kalcak kılıç kısımlarını silceksin.
kabataslak bitince de gereken işlemleri yaparsın, hani göz olayı ateş olayı, yazıların kalınlaştırılması felan..

sonuncusu ve en önemlisi:
fazla tarama yapmaktan kaçın (ehehe karikatür dergilerinin en bilinen lafıdır herhalde)

bone kar$indaki leonarda da vinci falan degil abarma hadi bi iki bi$iy dersin damamda adam $aaane bi$iy yaptim dememi$ tamam kirici olmami$sin ama biraz abartmi$sin sanki? bence gayet guzel olmu$ sakin birakma kendini geli$tir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Eylül 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:D
Bir ara boş vaktimde tüm hünerimi sergileyeceğim... :D[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P
Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 31 Temmuz 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
tarama yok ki resimde?

ahaha resimden anlamakla anlamamak arasında fark var işte :) anlamayanda eleştri yapıyor anlayanda :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim yani bu konu geçen ay kapalıydı iyiki favoriye atmışız arada canlandırıos... :D[signature][hline][spo1=Aç beni :P]Beyin yemede rekora gidiyorum. 138 beyini mideye indirmişim bile. Hadi bakalım gerisi rast gele...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 07 Eylül 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
lord elvyn benim de anladığım kadarıyla sen olur olmaz herşeye bok atan bi insansın. istirham ediyorum böyle davranıcaksan en azından bu bölüme girmeyiver. teşekkürler.

:d seni tam tanımıyorum elvyn ama horace 'e güvenimden +1 'e doğru gidiyorum...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]Beyin yemede rekora gidiyorum. 138 beyini mideye indirmişim bile. Hadi bakalım gerisi rast gele...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

olur olmaz bok atmak yerine dogruyu soyledigimden adım boyle oldu simdi. Ya lutfen biri kingpinin attığı postları okuyabilir mi allah rızası için. arkadaşın çizdiği şeye bok attım mı, hayır aksine yardım etmeye çalıştım. Bok atmaya çalışsaydım ne lan bu rezalet sil bi daha yap derdim. Valla horace her konuda haklı olabilir am burada haksız, eğer kingpin kendini öyle bir sevdirmiş ki horace en baba en büyük diye. Ben de diyorum horace iyi güzel insan diye ama her dediğine gözü kör şakşakçı bir biçimde katılmıyorm.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yönden bakmamıştım...
Haklı olabilirsin...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]Beyin yemede rekora gidiyorum. 138 beyini mideye indirmişim bile. Hadi bakalım gerisi rast gele...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

....
adam şakşakçı olsa bile onu burda bu biçimde söylemek
ne ahlak kurallarına
ne forum kurallarına
ne alan kurallarına uygun davranışlar değil.
şakşakçı olduunu düşünüyor ve bunu değiştirmek istiyorsan da bu ağızla ve burdan değil başka bir yöntemle pm den söyleyiverirsin. olay bundan ibarettir.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...