Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 pause modeda sonsuz ateş emri nasıl veriyok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Guard modunu acarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 shift-sağ tıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi ja2 değil ama baya zevkli oyun ya, yeni evime 1 haftadır adsl'de bağlayamadı mal ttnet ben de spye verdim kendimi mecbur. ama iyi oldu yoksa oynamazdım büyük ihtimal ahah. grimm mi ne sol aşağıdaki şehre giderken yolda bi encounter çıktı 30 tane level5 level4 falan ebnde de en yetosundan 4 tane merc var, 1 gün falan uğraştım hardda save/load. npclerin elinde TAR, steyr aug, g41, fn fal falan vardı bende adam gibi bi psg-1 sniper, diğerleri mac10 falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar