Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paintsign.com - yenilendik

Nefr

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150329670433482

bu arada saha ismini degistirdik, anka paintball oldu sahanin adi

twitter varsa aranizda, www.Twitter.com/AnkaPaintball

bunu da yeni actik

bir de ilgilisine; 16 ekimde turkiye paintball ligi ankara ve final ayagi bizim sahada. radyo odtu de katilacak, festival tadinda organizasyon ayarliyoruz, muzik radyo odtu tarafindan yapilacak. katilacak olanlari bekleriz, gelin izleyin tezahurat yapin lisansli sporculara
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Depremden etkilenen bölgeye yardım götürmeye çalışan AKUT'a biraz olsun destek olabilmek amacıyla, hafta boyunca Anka Paintball sahalarında oynayan her oyuncu adına 5.-TL AKUT hesabına aktarılacaktır.

Dogrudan destek olmak isteyenler faturalı TURKCELL , VODAFONE veya AVEA hatlarından 2930'a AKUT yazan bir SMS mesajı gondererek AKUT'a 5.- TL bağışta bulunabilir veya http://www.akut.org.tr/?sf=icerik&icerikktg=72 adresinden detaylı bilgi alabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi deprem haberi geldiginde akut ankara 30a yakin kisiyle bizde oyundaydi. telefon geldi, hemen sahadaki hakemlere telsizle anons gectim; tum akut ekibinin oyunu yarida kesip, toparlanip, cikip, giyinip, organize olup hep beraber yola koyulmalari abartisiz soyluyorum 10 dakika surmedi

hani eskiden de takdirle izlerdim akutu ama, pazar gunu gozumun onunde olunca hayran kaldim, saygi duydum direk
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
istanbulda olmaz mi yav

var, sufer bir tane de yolda. oyle boyle degil ama, turkiyede de avrupada da ses getirecek bir tane geliyor

heyecanla bekleyiniz... =P

saka bir yana, bir suru var orada burada ama yapilan bir tane var ki sahane olacak. detaylari kesinlesince yazarim zaten buraya, ama simdilik hazirliktalar, herhalde tamamlanmadan duyurmak istemezler diye ses etmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bu fabrika için kaç kişi olmak uygundur? Arkadaşlarla bu ara yapmak istiyorduk da sizin yer baya iyiymiş, ulaşım olayını otobüsle falan halledebilir miyiz bir de?

fabrika icin en azından bir 7v7 8v8 uygun olur diye dusunuyorum, daha azında cok ararsınız birbirinizi.

ulasım icin otobus saatleri var sabah aksam galba tam detayları nefr yazar.

kuguluparktan taksi = 17 tl yazıyor kızılaydanda 20 yazar heralde.

413 nolu otobuse binip birlik mah - nato yolu duragında inip taksiyle vadiye dogru inebilirsiniz 9 tl civarı yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...