MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Evet bizim bill amcanın hedesi, may-kro-soft'un güzide programı, "bütün pencerelerim açık, her yerden girebilirsin" programında ciddi bir açık daha çıktı. Zaten ne zaman ciddiyetsiz bir açık çıkacak bekliyorum. Bu açık makinenizin anasını şeyedebilen cisnten. May-kro-softçası, bir siz istemeden makinene'nizde gain acces olayına dalabilir... Hemen windows update'e eller gitsin bakiim.. ps: buraya açmamın sebebi ciddi bir olay olması, insanların update yapmakta gecikmemesidir.. donanım-yazılım'ı takip etmeyenler için..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 pek anlamadım yazıyı edeceğim şimdi birşeyler windowsa[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Yani windows'ta açık çıkmış kısacası, yapmanız yararınıza..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya her sanie bakacakmıyız buna be!nese başladık saolasın[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
arar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 nerden nasıl yapılır bu yama? önemli mi gerçekten?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eh önemliki yapıolar...başlat menüsü programlarda windows update die bi seçenek bulunması lzm ona tıkla gerisini windows a bırak..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 windows update.. critical olayına almış bill amca..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bence hiç bir şeyin gerisini windows'a bırakmayında.. neyse.. her zaman gözler faltaşı izleyin makinenizi.. Nasıl olsa kullanımı daha rahat dimi?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Sorun hakkında bilgi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ah bi de türkçe olsa[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bende sadece o worm için gerekli yamayı yapmıştım. Hangi yamayı indireceğimizi söyleseniz çok iyi olur cidden. Yoksa baya sürecek[signature][hline]Eeee. Önceki imzam zina yasasının geçmemesi ile birlikte anlamını kaybetti. Yenisini bulana kadar bişiler yazmak lazım buraya =P
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 biriisi şuraya virüslü jipek kosun:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 BU LİNKİ AÇMAYIN http://people.freenet.de/fedexil/DSC00293.jpg BU LİNKE GİRENE RESİMDE şeyoluyor ee lan neyse ama ciddiyim aradım buldum o siteye girince (hala açıksa site) infected oluyorsunuz denemek istiyen?[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 GDI+ la ilgili bişilr anlatan yama olması gerek..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 up! gececiler için..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 valla çok sağolasın nedanko :) bu ms resmen saçmalıyor nası olabilir kafam almıyor! ne andaval bu adamlar ya..[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Öne çıkan mesajlar