Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu aksam ne yemek yapsam?


GamzeZumrut

Öne çıkan mesajlar

ya istanbul'da oturuyorum ama rahat rahat tek basima dizi mizi izleyerek yemek yemek istiyorum sebze olarak kabak var pirasa var ve fasulye var ama onlardan cok yemek yapmayi bilmiyorum :) bu arada mantarda varmis simdi gordum...
Llama'nin tarifler enteresan gozukyor bi onlara bakiim yapabilecegim birsey var mi die..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sebzeleri alamadim ? =P ( edit : bir onceki sayfada soylenmis, sonradan gordum )

Valla ben olsam;

Kabak, havuc, biber gibi sebzeleri cok az yag ile ceviririm tavada. Makarnayi yaparim, bir tabakta yan yana servis ederim.

Nane, roka gibi yesilligi de -varsa tabi, olsa cok iyi olur- yine buyukce dogranmis sekilde eklerim ayni tabaga. Sebzeler bahsettigim gibi yapilirsa tabaga alinir alinmaz ustlerine kasar rendesi konulursa daha bi leziz olabilir.

Krema tarzi bir sey olsaydi evde kori ve feslegen ile birlikte makarna ustunde kullanmani tavsiye edecektim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sebzeleri alamadim ? =P

Valla ben olsam;

Kabak, havuc, biber gibi sebzeleri cok az yag ile ceviririm tavada. Makarnayi yaparim, bir tabakta yan yana servis ederim.

Nane, roka gibi yesilligi de -varsa tabi, olsa cok iyi olur- yine buyukce dogranmis sekilde eklerim ayni tabaga. Sebzeler bahsettigim gibi yapilirsa tabaga alinir alinmaz ustlerine kasar rendesi konulursa daha bi leziz olabilir.

Krema tarzi bir sey olsaydi evde kori ve feslegen ile birlikte makarna ustunde kullanmani tavsiye edecektim.


Sebzeler bir onceki sayfada var ya ama simdi disari cikcam birkac sey daha almaya bu anlattigin yemek de gozume guzel gozuktu bunun bir adi var mi? Bir de Mutfak Rehberi Sayfasinda yogurt soslu sebze pane tarzi birsey gordum onun tadi nasil oluo bilen var mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben kendim bizzat olsam.

somon steak alır.

fırına atar

bekler

çıkarır

KEPEK EKMEĞİ kızartır

taze karabiber, roka eşliğinde

YERİM

beyaz şarabı da ihmal etmem ama.


Bende somonu severimde pismis somon hic yenmio ya ben genelde ekemei tereyaglayip firina atiyorum sonra ustune fume somonu koyuyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...