GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Su an evde bulunan malzemelerim 2 yumurta, bir paket makarna, biraz sebze ve iki tane iki gunluk avokado. ne yemek yapsam karar veremedim. Onerileri olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Gamzecim yemeğe çıkalım mı bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok ya evde yemek yemek istiyorum 2 haftadir disarda yiyorum baydi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Tamam kaçta geliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yumurtalı sebzeli makarna yap yanına da Avokado söğüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gamze hangi şehirdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sebze olarak ne var ? Bir de peynir, krema, baharat durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?25,3499535,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?25,3473296,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?25,4159092,4159155#msg-4159155 http://forum.paticik.com/read.php?25,3476254,3486652#msg-3486652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 olm belki benle yemek istiyor yavass. Gamzecim fransiz sarabi var aoc nefis bir tat. hemde makarna ilede iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 BEYLER AYIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya istanbul'da oturuyorum ama rahat rahat tek basima dizi mizi izleyerek yemek yemek istiyorum sebze olarak kabak var pirasa var ve fasulye var ama onlardan cok yemek yapmayi bilmiyorum :) bu arada mantarda varmis simdi gordum... Llama'nin tarifler enteresan gozukyor bi onlara bakiim yapabilecegim birsey var mi die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 demek yalnız kalmak istiyorsun. al o zaman. dahi anlamında kullanılan de/da ayrı yazılır. TAMAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kremalı mantarlı makarna bildiğin kötü. Kaç farklı kişiden kaç kere şans verdim ama ııh berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ha uzak mis zaten bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 di said: Sebze olarak ne var ? Bir de peynir, krema, baharat durumu ? Beynir olarak beyaz peynir ve eski kasar var baharatda baya bisi var eski ev arkadasim meraklisi oldugu icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sebzeleri alamadim ? =P ( edit : bir onceki sayfada soylenmis, sonradan gordum ) Valla ben olsam; Kabak, havuc, biber gibi sebzeleri cok az yag ile ceviririm tavada. Makarnayi yaparim, bir tabakta yan yana servis ederim. Nane, roka gibi yesilligi de -varsa tabi, olsa cok iyi olur- yine buyukce dogranmis sekilde eklerim ayni tabaga. Sebzeler bahsettigim gibi yapilirsa tabaga alinir alinmaz ustlerine kasar rendesi konulursa daha bi leziz olabilir. Krema tarzi bir sey olsaydi evde kori ve feslegen ile birlikte makarna ustunde kullanmani tavsiye edecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben kendim bizzat olsam. somon steak alır. fırına atar bekler çıkarır KEPEK EKMEĞİ kızartır taze karabiber, roka eşliğinde YERİM beyaz şarabı da ihmal etmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 di said: Sebzeleri alamadim ? =P Valla ben olsam; Kabak, havuc, biber gibi sebzeleri cok az yag ile ceviririm tavada. Makarnayi yaparim, bir tabakta yan yana servis ederim. Nane, roka gibi yesilligi de -varsa tabi, olsa cok iyi olur- yine buyukce dogranmis sekilde eklerim ayni tabaga. Sebzeler bahsettigim gibi yapilirsa tabaga alinir alinmaz ustlerine kasar rendesi konulursa daha bi leziz olabilir. Krema tarzi bir sey olsaydi evde kori ve feslegen ile birlikte makarna ustunde kullanmani tavsiye edecektim. Sebzeler bir onceki sayfada var ya ama simdi disari cikcam birkac sey daha almaya bu anlattigin yemek de gozume guzel gozuktu bunun bir adi var mi? Bir de Mutfak Rehberi Sayfasinda yogurt soslu sebze pane tarzi birsey gordum onun tadi nasil oluo bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sipeyskeyk said: Ben kendim bizzat olsam. somon steak alır. fırına atar bekler çıkarır KEPEK EKMEĞİ kızartır taze karabiber, roka eşliğinde YERİM beyaz şarabı da ihmal etmem ama. Bende somonu severimde pismis somon hic yenmio ya ben genelde ekemei tereyaglayip firina atiyorum sonra ustune fume somonu koyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 neden yenmiyor ki, nasıl pişiriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 füme somon da çok canım çekti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 direk kendi yağında fırınlayacaksın işte steaki de, 25-30 dk tut çıkar mis gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 alfredo soslu makarna yap. yaninda da baska bisey yapmana gerek yok. makarnayi bol yap 2 tabak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahaha öğrenci işi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar