Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon server durumu

Dynun

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

şimdilik ddos sorun değil, ama ilerde tekrar saldırılacağını düşünyorum, özellikle dota2'nin çıkmasına 1-2 ay kala, hon'dan adam çekmek için yapıcaklar bence.

Abi ilk mesajdaki dota oynayanların hon'a geçmeme sebepleri dota2 ye alışamıyacak olmaları kısmını anlamadım. Dota 2 ne alaka anlamadım.

Dota 2'ninde Hon'dan adam çekmeye pek ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. 1 arkadaşım dışında geriye kalan 15 20 dotacı Dota 2 bekliyor Hon oynamıyor. Yani benim tanıdığım 15 20 kişiden sadece 2 si Hon oynuyor geriye kalanlar Dota 2'yi bekliyor. Ayrıca hiç Hon oynamayıp Dota oynayanlar Dota 2'de daha rahat olacaktır hep bildikleri herolar bildikleri item isimleri falan. Mesela ben ilk Hon oynadığımda combatlarda kafam karışıyordu Hangi hero hangisidir anlayınca o karışıklık gitti. Ama sırf bu yüzden bile Hon oynamayıp hala Dota sıkıntısı çekenler var nedense tonla :D Sadece reconnect için bile oynanır yani Hon. Mh ayda birbirlerine para gönderip carryleri kolay yoldan kastırmalarını söylemiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi dicem yine gidecem de,

Abi bu HON oynayanlar kendini kaç kişi sanıyor, en son Dreamhack streamlerine baktığım LOL 100-200k arasında oynarken HON 5k civarında geziyordu ?

Demek istediğim HON'da büyük bir çoğunluk yok ki Dota 2 sürüldüğünde onlar dursun ya da geçsin. Etkilemez bile o rakamları, isterse onlar dursun yada Dota 2'e geçsin.

Kısacası, Komançero ?
Sosyal ağlarda paylaş

Lol bedava değil mi? Normalde Hon'da 30 bin civarı online oluyor 1 hafta falan bedava olduğu zamanlarda 2 katına çıkıyor o sayı. En başından beri bedava olsaydı baya katlanmıştı o rakam.

Dota 2 abi çok umutluyum çok sağlam olacak. Dota 2'ninde lol yada Hon'dan çalmasına gerek yok. Hon'dan çekemzde loldan baya adam gelir diye düşünüyorum. Ki ikisinede gerek yok ikisinide oynamayan Dota 2 bekleyen daha fazla insan olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Bişi dicem yine gidecem de,

Abi bu HON oynayanlar kendini kaç kişi sanıyor, en son Dreamhack streamlerine baktığım LOL 100-200k arasında oynarken HON 5k civarında geziyordu ?

Demek istediğim HON'da büyük bir çoğunluk yok ki Dota 2 sürüldüğünde onlar dursun ya da geçsin. Etkilemez bile o rakamları, isterse onlar dursun yada Dota 2'e geçsin.

Kısacası, Komançero ?

sadece oyunda olanların sayısı günün her saati 30k civarında
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="[S2]Maliken"]
We attempted to upgrade the processor on our database boxes. Both of our servers were simultaneously taken offline while the new hardware was being put in place. During this period of time, the file systems on BOTH boxes were destroyed. If this boggles your mind to the point that you can't believe it could happen, you would be in the same exact boat we are! It seems almost statistically impossible, however, it is in fact what happened.

nasi oluyo bu is sakami lan bu.
gittimi simdi butun statlar vs.?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...