Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adamlar sitelerini tumblr a yönlendirmiş hahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 0ne said: şimdilik ddos sorun değil, ama ilerde tekrar saldırılacağını düşünyorum, özellikle dota2'nin çıkmasına 1-2 ay kala, hon'dan adam çekmek için yapıcaklar bence. Abi ilk mesajdaki dota oynayanların hon'a geçmeme sebepleri dota2 ye alışamıyacak olmaları kısmını anlamadım. Dota 2 ne alaka anlamadım. Dota 2'ninde Hon'dan adam çekmeye pek ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. 1 arkadaşım dışında geriye kalan 15 20 dotacı Dota 2 bekliyor Hon oynamıyor. Yani benim tanıdığım 15 20 kişiden sadece 2 si Hon oynuyor geriye kalanlar Dota 2'yi bekliyor. Ayrıca hiç Hon oynamayıp Dota oynayanlar Dota 2'de daha rahat olacaktır hep bildikleri herolar bildikleri item isimleri falan. Mesela ben ilk Hon oynadığımda combatlarda kafam karışıyordu Hangi hero hangisidir anlayınca o karışıklık gitti. Ama sırf bu yüzden bile Hon oynamayıp hala Dota sıkıntısı çekenler var nedense tonla :D Sadece reconnect için bile oynanır yani Hon. Mh ayda birbirlerine para gönderip carryleri kolay yoldan kastırmalarını söylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Geldi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sallama necati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=285551 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ulan ne fail adamlar ya aylardır belini doğrultamadılar yok ddos yok server taşıma falan diye şimdi de bu çıktı. Başka bir durum olsa oyunu bırakıcam da bırakamıyorum bağımlısı oldum galiba asd. Resmen akşam eve koşa koşa geliyorum hon atayım diye. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bişi dicem yine gidecem de, Abi bu HON oynayanlar kendini kaç kişi sanıyor, en son Dreamhack streamlerine baktığım LOL 100-200k arasında oynarken HON 5k civarında geziyordu ? Demek istediğim HON'da büyük bir çoğunluk yok ki Dota 2 sürüldüğünde onlar dursun ya da geçsin. Etkilemez bile o rakamları, isterse onlar dursun yada Dota 2'e geçsin. Kısacası, Komançero ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bugatti veyrondan çok ford focus var. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Lol bedava değil mi? Normalde Hon'da 30 bin civarı online oluyor 1 hafta falan bedava olduğu zamanlarda 2 katına çıkıyor o sayı. En başından beri bedava olsaydı baya katlanmıştı o rakam. Dota 2 abi çok umutluyum çok sağlam olacak. Dota 2'ninde lol yada Hon'dan çalmasına gerek yok. Hon'dan çekemzde loldan baya adam gelir diye düşünüyorum. Ki ikisinede gerek yok ikisinide oynamayan Dota 2 bekleyen daha fazla insan olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 f2p oynuyor fakirler anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bide hala dota oynayanlar var tam rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deathblade said: Bişi dicem yine gidecem de, Abi bu HON oynayanlar kendini kaç kişi sanıyor, en son Dreamhack streamlerine baktığım LOL 100-200k arasında oynarken HON 5k civarında geziyordu ? Demek istediğim HON'da büyük bir çoğunluk yok ki Dota 2 sürüldüğünde onlar dursun ya da geçsin. Etkilemez bile o rakamları, isterse onlar dursun yada Dota 2'e geçsin. Kısacası, Komançero ? sadece oyunda olanların sayısı günün her saati 30k civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 [quote="[S2]Maliken"] We attempted to upgrade the processor on our database boxes. Both of our servers were simultaneously taken offline while the new hardware was being put in place. During this period of time, the file systems on BOTH boxes were destroyed. If this boggles your mind to the point that you can't believe it could happen, you would be in the same exact boat we are! It seems almost statistically impossible, however, it is in fact what happened. nasi oluyo bu is sakami lan bu. gittimi simdi butun statlar vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hee gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yedeği medeği vardır onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Fakir değilim LoL oynuyorum HoN acc sahibim iyi geceler. Bu arada fakir oyunu olmayan HoN fail üstüne fail puanları alıyor burdan daha server mantığını kavrayamamış s2 firmasına sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 her corç versene borç olmaz lindoreth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 1650 yapmıştım ya yazık oldu :) 1700e gidiyorduk :) 1300e düştüğümüzde niye statlar gitmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 her corcdan para alıyosan sen ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yedegi olsada bi suru zaman surer restore etmek ve sanmiyorum oyle bisey yapacaklarini. direk reseti basarlar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bu sefer s2 den çok ağır fail geldi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 statlar gitti mi acaba gerçekten. gerçi onla da kalmaz coin alt avatar vs.. patlar s2 backup vardır , geri alırlar. hoşgeldiniz nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bune ya hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yakında bu tarz durumlarda dava açabiliceğimiz düşünüyorum oyun firmalarına eğer sadece hindistan bayrağı koymadılar diye bu haldelerse beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
Pasta
Sosyal ağlarda paylaş
Lind3r0th
Bu arada fakir oyunu olmayan HoN fail üstüne fail puanları alıyor burdan daha server mantığını kavrayamamış s2 firmasına sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş
Pasta
versene borç
olmaz lindoreth
Sosyal ağlarda paylaş
Buddha
Sosyal ağlarda paylaş
Osso
Sosyal ağlarda paylaş
Odeon
direk reseti basarlar herkese.
Sosyal ağlarda paylaş