Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 En son Hon pro'ları geçiyordu Lol'e siz hala burdamısınız. Hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Off valla ben de lol'a başlamayı düşünüyorum. Hon rezalete bağladı iyice :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=285955 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hekirlar hddleri yakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kepazelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lol deneyim bi bari sıkıldım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dota oynadım az önce, resmen eziyet ya 15dk anca dayanabildim, aşırı yavaş ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 krizzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya lol'a giriim dedim adam 23 dk bekle yer yok dio Bu ne ya ahwyewaeyuhaweuawe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hon hon hon hon hon isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Cok kısı oynuyor cunku lolu bekleme sırası koydular artık girerken. F2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bu neydi yav Dota 2 şu sıralar çıksa Hon'da adam kalmazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hon'un bu durumu lol'a yaramış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Valla weplaya dönmüş Hon. Hadi wepla bedava server adamların mecburiyetleride yok 2de bir gidip geliyordu server falan lag oluyordu falanda Hon şuan eski wepladan farksız. Hani 30 dolar verdimin peşinde değilim 2 defada sıfırladım fazlasınıda verdik mesele para değil. Ben Hon'dan önce özel paralı Dota serverları yapılsın istiyordum para desteği olsun ki leaverdır server durumudur adam gibi olur diyordum. İyiki Hon paralıymış diyorum olmasa dezavantajları ortada leavlar yada bedava deneme günlerinde lag olması falan filan. Neyse demek istediğim Dota 2 bari daha iyi olsun. Gerekirse 100 dolar olsun, aylık paralı vs olsun daha pahalı olsun ama adam gibi olsun böyle amatörce olmasın. Bir saldırıda anası ağladı kendine gelemedi Hon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dota 2 ye bence fazla ümit beslemeyin, neticede her ne kadar su son 1 ay patlamış da olsa Hon üzerinde uzun bir zamandır yatırım yapılan ve kendini geliştiren bir oyun. Bu süre zarfında sayısız kez update/patch cıkartıp oyunun eksiklerini gidermelerinin yanında yeni özellikler de eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ama bi hindistan bayrağı eklemediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Robert_Poche said: Dota 2 ye bence fazla ümit beslemeyin, neticede her ne kadar su son 1 ay patlamış da olsa Hon üzerinde uzun bir zamandır yatırım yapılan ve kendini geliştiren bir oyun. Bu süre zarfında sayısız kez update/patch cıkartıp oyunun eksiklerini gidermelerinin yanında yeni özellikler de eklediler. Dalgamı geçiyorsun o kadar patch bilmem bakım kaç defa boş zaman buluk PC başına geçtik oyun oynayamadık. Neyse dedik oyun yeni daha oturmadı diyorduk zamanal düzelir diye. O kadar patch ıvır zıvıra rağmen dahada kötü oldu. Kaldı ki Hon Dota'dan kopya. Reconnectmiş bilmem neymiş evet Dota 2'de de çok düşünmeyecekler Hon sağolsun Hon'da olan herşeyi yaparlar hazır referans işte. Hatta üstünede ek özelliklerde koyarlar. Eksiği olmaz fazlası olur. Normalde Hon'dan pek kimse Dota 2'ye kaymaz Dota oynayıp Hon'u beğenmedim diyen tonla insan Dota 2 oynar diyordumda. Şu rezaletten sonra Hon'u bırakanda çok olur tabi Dota 2'de böyle sorunlar çıkarmazsa. Kaldı ki Dota 2'nin Hon oyuncularına ihtiyacı yok. Hala bir sürü Dota oynayan insan var bunların çok küçük bir kısmı Hon oynuyor. Hatta birçok kişi Hon'da Dota bilmeden Hon oyanrak öğrendi oyunu. Geriye kalan büyük kısımsa Dota 2'yi bekliyor. Önyargılılar biraz Hon'a karşı o yüzden oynamıyorlar. Niye bende bilmiyorum. Bu server durumları olamsa Hon gayet başarılı iş çıkardı. Ama dediğim gibi paralı bir oyun bu kadar acınacak halde olmamalı Wepla bile daha iyiydi diyip abartıcam nerdeyse ama abartmıyım o kadar Hon fanboylar gelir kızarlar şimdi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Rahat ol bence :=) Her oyunda boyle seyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Muakkak ama böyle sorunları kimisi 1-2 günde hallediyor kimisi Hon gibi 1 aydır altından kalkamıyor :) Yani o kadarda normal bir durum değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ciddi anlamda bilmiyorum. Sony psn hacklendikten kac gün sonra tekrar açildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 1 aydan fazla sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hon yine iyi toparlamis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi bence dota oynayanların hon'a geçmemesinin nedeni dota2'ye alışamayacaklarını düşünmek, eğer dota2'nin gamespeed'i dota1 gibi olursa hon'dan kimse kaymaz bence dota2'ye. Oynamak istemediklerinden değil, tekrar oynamaya alışamayacaklarından geçmezler. Serverlar ddos yediğinden beri arada dota'ya giriyorum, ama o herolar yavas hareket ediyo diye o kadar sinir oldum ki, dota oynamayı da bıraktım, o derece yani. Hon zaten VeriSign ile anlaştı şu ddos/crash muhabbetleri için, yakında düzelir. 11M oyuncusu olan wow gibi bi oyun bile 2 gün extended maintenance yaptı, max 60k player görmüş hon'mu yapmıcak, bırak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ddos sorun degil ki artik, hardware problemi var, serverlar yanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şimdilik ddos sorun değil, ama ilerde tekrar saldırılacağını düşünyorum, özellikle dota2'nin çıkmasına 1-2 ay kala, hon'dan adam çekmek için yapıcaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar