S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Buddha said: Abi bari no stats oynuyabilseydik onlar düzeltene kadar şuan yine girilmiyor. 1.5 saattir filan oynanıyor statlar işliyor aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben neden giremiyorum bir reset atayım modeme falan. Ayrıca statslar eski haline tekrar getirilecekse şuan statslar neden kaydediliyor? Eski statsın üstüne mi eklenecek bundan sora kazanılıp kaybedilenler tekrardan. Tamam şimdi girdi eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hiç bir fikrim yok ama eski statların üstüne bundan sonrakiler eklenmiycekse böyle kalsın daha fazla bozmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eski statlar yerine getirilmeyecek.. ayin 9 undan sonraki statlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 coinlere üzüldüm valla bi sürü şey almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sadece gercek parayla alinan coinler geri verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 al işte ya şimdide mmr oynarken oyun başlarken hero ekranında no response server hatası alıyosunuz millet oyuna girip whisp atıyo gelmiyomusun ne oldu diye giremiyosunda geri oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 konsolu acip reconnect yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Herkese 2k silver coin verilcek. Admin açıklama yaptı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 silver ne ya, gold versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 We realize there is nothing we can do to make up for the last five weeks of unacceptable performance. We would like to reward your loyalty, patience, and understanding with the following: 1. Every player will receive 2,000 silver coins. 2. Every item in the Goblin Store will be unlocked until Wednesday, June 29 at 12 PM EDT (GMT -4) for players to use in their games (This excludes Nickname Changes, Custom Account Icons, and items not currently available for purchase). 3. Leaves from Tuesday, May 17 through Thursday, June 9 will be removed from all players. This is in response to numerous server issues, reconnection issues, etc. for users who should not have received leaves. We sincerely thank the entire HoN community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Eaeaeah 6k silver oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 napican abi 6kyi harca rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 artık hon toparlasında hiçbir şey hediye etmeselerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sawer said: artık hon toparlasında hiçbir şey hediye etmeselerde olur. bende öyle düşünüyorum,s2'nin elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum saldırı boyunca istedikleri gibi gitmedi mahçup hissediyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi ben onlari küçük esnaf gibi gordugumden hoşgörüyle yaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 S-H said: Sawer said: artık hon toparlasında hiçbir şey hediye etmeselerde olur. bende öyle düşünüyorum,s2'nin elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum saldırı boyunca istedikleri gibi gitmedi mahçup hissediyorlardır eet aynen bencede ellerinden geleni yaptılar ama olayın ciddiyetini ve ddos saldırının kolaylığını hesaplayamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Dynun said: abi ben onlari küçük esnaf gibi gordugumden hoşgörüyle yaklaşıyorum euheuhehue harbiden aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 s2 nin snn nebuladan farki yok ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 1730 mmr vardı 3 oyun attım 3ünü de kaybedip 1590 lara düştüm bırakıcam galiba oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 3 oyunda 140 rating nasıl gitti yahu? maç başı 47 puan mı gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dün yine ağlattım milleti 3 oyun üst üste ezdim 3 oyunda toplam 5 defa öldüm 32 kill ladım B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hayatımın ilk ve tek immortalı gitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 uyusana sen evladım malmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar