titanguard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yakında mezun olucam hayırlısı ile nette gezinirken ve insanlara sordugum zaman Amerika'Da master kabulü 3.0 dan baslıyormus.Avrupa ulkeleri icin ise daha dusuk(2.00,2.2,2.3 vs) Benim sormak istedigim Amerika'daki okulların çogunlugu 3.00 ustu mu kabul alıyor.Yoksa boyle bir genelleme yok mu? Birde yazılım üzerine dusunuyorum,almancamı gelistirirsem kesin oraya giderimde o biraz zor,tercih olarak britanya var.UK'da master yapan varmı aranızda veya durumun nasıl oldugunu bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 iyi okullar 3 ustu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sadece not ortalamasi degil, bunu komple paket olarak dusunmen lazim. eger baska noktalara da bakiyorlarsa ve bunlar birbirini dengeliyorlarsa no problem. ayrica http://www.avrupadamaster.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Lisanslı sporcu olupta notum 2.8 civarı olsa yine kurtarmaz mı =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi burası kabul ve sınav terbiye talim bürosu mu? niye pazarlık yapıyorsun? git başvur gör allah allaaah. 2.8 olur mu şu olmaz mı. hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 "roket adam" said: abi burası kabul ve sınav terbiye talim bürosu mu? niye pazarlık yapıyorsun? git başvur gör allah allaaah. 2.8 olur mu şu olmaz mı. hayret bişey. elbette değil,fakat her turlu yerden bilgi edinmeye calısıyorum,cevremden olsun baska yerden olsun.Forumun amacı bilgi paylasımı,bende burda sizlerden ne kapsam kardır.rage olmaya ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cevrenden niye ediniyosun bilgiyi, bikac okula bak, ilgilendiklerine mail gonder sor. insanlarin bilgiye ulasmada ki bu sikintilarina bi care bulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: cevrenden niye ediniyosun bilgiyi, bikac okula bak, ilgilendiklerine mail gonder sor. insanlarin bilgiye ulasmada ki bu sikintilarina bi care bulmak lazim UK ve USA deki üniversitelere ortalama 12-13 tane mail attım,sadece 3 ü cevap verdi,oda 1.5 ayı buldu.Acentalar ise kendilerinin kar yapacagı üniversiteleri sunuyorlar. Universitelerinin kendi sitelerinde de genellikle master degree programme lar icin yeterli bilgi yok. Zaten amacım gitmis veya bilen varsa ogrenmek bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bak mesela benim eğitimdeki topiclerim hep "karar verdim, gaz bekliyorum" tarzı oluyo. her şey araştırılmış hazır sdf, gazı buradan alıyorum. yine yapıcam bunu iki güne. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hazırlık daha yapamadık biz iste,arastırıyoruz bir sene onceden :) .Acentalara gitmiyorum artık,sadece giden birilerinden bilgi edinmeye calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar