Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı Master vol.??

titanguard

Öne çıkan mesajlar

Yakında mezun olucam hayırlısı ile nette gezinirken ve insanlara sordugum zaman Amerika'Da master kabulü 3.0 dan baslıyormus.Avrupa ulkeleri icin ise daha dusuk(2.00,2.2,2.3 vs)

Benim sormak istedigim Amerika'daki okulların çogunlugu 3.00 ustu mu kabul alıyor.Yoksa boyle bir genelleme yok mu?

Birde yazılım üzerine dusunuyorum,almancamı gelistirirsem kesin oraya giderimde o biraz zor,tercih olarak britanya var.UK'da master yapan varmı aranızda veya durumun nasıl oldugunu bilen
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi burası kabul ve sınav terbiye talim bürosu mu? niye pazarlık yapıyorsun? git başvur gör allah allaaah. 2.8 olur mu şu olmaz mı. hayret bişey.

elbette değil,fakat her turlu yerden bilgi edinmeye calısıyorum,cevremden olsun baska yerden olsun.Forumun amacı bilgi paylasımı,bende burda sizlerden ne kapsam kardır.rage olmaya ne gerek var
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

cevrenden niye ediniyosun bilgiyi, bikac okula bak, ilgilendiklerine mail gonder sor. insanlarin bilgiye ulasmada ki bu sikintilarina bi care bulmak lazim

UK ve USA deki üniversitelere ortalama 12-13 tane mail attım,sadece 3 ü cevap verdi,oda 1.5 ayı buldu.Acentalar ise kendilerinin kar yapacagı üniversiteleri sunuyorlar.

Universitelerinin kendi sitelerinde de genellikle master degree programme lar icin yeterli bilgi yok.

Zaten amacım gitmis veya bilen varsa ogrenmek bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...