BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: daverc, 17 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Baboli anadolu lisesi mi ? LOL yardın beni :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: berdush, 17 Eylül 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Güleriz , ağlanacak halimize.. komik fıkra ama katılıyorum.... *!aklına ecevitin diğer delegeler muahbbetteyken tek makinaya bakan insan olduğu fotoğraf gelir ama forumlarda 999.999.999 tane aynı fotoğraftan olduğundan dolayı (abarttım glb) ekleyemez buraya*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 güzel oturmuş yerine[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hmm doğru söylemiş adam yunanlıları alıpta üstüne bize ''sizin alfabenizde w,x,z gibi harfler yok diyen kişilerin suratına bu az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla bir yabancının bıunu söylemiş olması ii bir bakıma..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hLL "Ahtisaari" bUdUr K3nx %he B@b[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: voic3, 17 Eylül 2004 15:24 tarihinde demiş ki: finliler rulaz Finliler mi? Fin değil mi o? Ben Finli diye bir ırk, Fin diye bir memalik bilmiyorum? Lütfen beyler az dikkat edelim.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Finlandiyalıların da bize turkluler demediini ne bilion. Bırak olum sana mı düştü derdi ya :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bize yaptıkları gülünç durum ileride cocuklarımza fıkra olucak hanı vardır ya temel,ingiliz,alman üçlüsü böle bişy olur..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 :lol:budur!![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: NuKe, 17 Eylül 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Finlandiyalıların da bize turkluler demediini ne bilion. Bırak olum sana mı düştü derdi ya :D hehe iyi kurtardın lol :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eehehh fıkra iyiymiş :P[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: lancelotdulac, 17 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Ehehe çok espritüel bir adammış.Öldürürler bunu çok uzun yaşamaz.. -Abi bu herifi öldürücem yeter ya! -Noldu lan yine mi laf soktu bize? -Sorma ya.. Namık Kemal fıkrası anlattı, rezil olduk dünyaya. Adımız oğlana çıktı. -Ne?! Yürüyün lan savaş açıyoruz! :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 17 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 La manyak :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sonuc? degisen bisi yok hala ortada[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar