teknoson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dasaaa said: abi ben çok şey istiyorum. ilginç birisi ile tanıştığımda tüm bildiklerini anlatsın ama sıkılmasın istiyorum. ilginç bi konu gördüğümde tüm detaylarını öğreneyim istyiroum. bende öğrenmeye meraklıyım ayrıca ilginç konular ilgimi çekiyor sıradan olmayan değişik farklı gizemli şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Fin said: st.tropez arkadaşım toplam 1000 tl ye filan 4 gün st tropez monaco marsilya filan gezdi. Kendi ayarlıyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 en çok mermi yediginiz yer neresi diye okudum. ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ciddi bi post atayım la buraya taklamakan çölüne gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 izlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 st tropez, marsilya, nice, cannes, monaco falan hepsini gezdim komple fransa'nın guney seridini. gidin gorun derim ilk fırsatta. deniz falan muhtesem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kaliforniya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Tataristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben sadece gezmek için değil orada bir süre yaşamak da istiyorum. Kültürler arasındaki değişikliği yaşayarak tanımak istiyorum.İngiltere, İtalya ve İspanya merak ettiğim yerlerden..A bu arada yemekler de benim için çok önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 İlk önce maldivler,ordan bir safari turu sonrasını düşünmem lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 İlk önce Türkiye 'nin her ilini karış karış gezmek sonra nereyi çok beğenirsem orada yaşamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 busetekin said: Ben sadece gezmek için değil orada bir süre yaşamak da istiyorum. Kültürler arasındaki değişikliği yaşayarak tanımak istiyorum.İngiltere, İtalya ve İspanya merak ettiğim yerlerden..A bu arada yemekler de benim için çok önemli.. ilgialeyna said: İlk önce maldivler,ordan bir safari turu sonrasını düşünmem lazım! selam kızlar beraber gezebiliriz :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nolmuş lan burda. kimin fakeleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar