Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 irlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 irlanda ya hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 irlanda'nın cumhuriyet kısmı dublin falan güzel uk kısmında bi olay yok pek. ama irlandalı insanlar çok tatlılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 irlanda bu arada yıllar önce AB giriş süreciyle ilgili sohbetimize katılan lesser mind bir arkadaşın cümlesi geldi aklıma; said: kanka AB ye girelim ilk mayemiye gideceğim hayır, bu arkadaş burada AB vatandaşı olduktan sorna vize sorunu olmayacağından değil, miami'nin AB sınırlarında olduğuna işaret etmişti.. ısrarla sormuştum, bir an böyle olmadığına inanmıştım ama olmadı :( dışarıdan lise bitiriyordu en son, fb lisesinden atılma bir arkadaştı bu.. o yılalrda fb lisesinden atılmak gerçekten zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 küçük bir sahil kasabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bella said: irlanda'nın cumhuriyet kısmı dublin falan güzel uk kısmında bi olay yok pek. ama irlandalı insanlar çok tatlılar :) tamam irlandalı birine aşıksın hehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok değilim ama son sevgilim irlandalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.freewebs.com/nlbt/Northern%20Lights%20best.jpg bunu görmek istiyorum. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Marsa gitmek istiyorum, hatta bir kısmını şimdiden parsellemekte fikirlerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 koh samui adasında ev alıp , orda yaşamak istiyorum, hatta ev fiyatlarını felan da araştırdım, acaip ucuz bir ada, ciddi anlamda 10 sene içinde gitmeyi düşünüyorum. Bu adaya tatile giden bir arkadaşım anlattıktan sonra inceledim, ve hayran kaldım, hem yaşam çok ucuz hem evler çok ucuz. hatta bir örnek vereyim size : şimdi bu aşağıda resimlerini gördüğünüz okyanusa 0 tek katlı , 2 yatak odalı villa nın fiyatı ; 6,895,000 Baht. http://fx-rate.net/THB/TRY/ bu siteden bu parayı turk lirasına çevirelim; 358.994 TL yani eski para biriminde okursak bu güzelim villa içinde eşyaları ile beraber sadece ve sadece 358 milyar, e 2 -3 trilyona neler alabilceginizi siz hayal edin yada etmeyin http://www.real-samui-properties.com/ bu sitede kendiniz bakın. yani arkadaşlar ben bu adaya gidip bu adada yaşamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cennet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Catzee said: http://www.freewebs.com/nlbt/Northern%20Lights%20best.jpg bunu görmek istiyorum. <3 bu olay tam olarak böyle olmuyordur tabi aynı bunu görmen için fotoğraf makinesiyle uzun uzun pozlama yapman lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 thousand islands kanada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Laorx said: bursa asdgDGADGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Laorx said: bursa bursaya safari turu düzenleyen bir şirket buldum gidelim birlikte çok güvenliymiş hummer'la gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 irlanda, çek cumhuriyeti ve norveçi görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Marl0_on said: irlanda, çek cumhuriyeti ve norveçi görmek istiyorum. katılıyorum ama çek yerine avustralya istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yeni zelanda. hobbit rpsi yapicam gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 boyun kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 niye almanyada da yaparsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mulgear6 said: Laorx said: bursa bursaya safari turu düzenleyen bir şirket buldum gidelim birlikte çok güvenliymiş hummer'la gidicez bilemedim ya, sadece hummer gene tehlikeli olur gibi. koruma fln veriyolarsa gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vaniLLe said: yeni zelanda. hobbit rpsi yapicam gidip. benim gösterdiğim yer yeni zelanda'da.. beraber gidelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sparkcaster said: niye almanyada da yaparsın bence yok rp yapmaya gerek kalmio almanyada. direkt filmin cekildigi yerde yapmak baska. shire'in cekildigi yere gitcen böle uu. @mulgear: 1.57 so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar