Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eksigim yok fazlam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mühim olan gönül zenginliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 barnacle said: konuşurken kelimeyi yanlış telaffuz etme oluyo bana da bu aralar ya :D tansiyon yükselmesi, yada düşmesinden veya uykusuzluktan olma ihtimali var çok dil sürçmesi başladığında tansiyonunu ölçtürsen iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tansiyon mu bilmiyorum da hızlı konuşmaya başladım biraz. onla alakası olabilir. hızlı düşünüyorum ama ağzım yetişemiyor dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 barnacle said: senin beyin kullanmamaktan çürümüş. okula filan yazıl. son kullanmama tarihine daha cok var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar