Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet az önce trtdeydi güzel bir dizi fena değil seviyorum.gündüzleride yayınlıyorlar bu diziyi..snrm gece tekrarları var..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Evet Guzel dızı o gercekten rast geldı gı zaman ızlıyorum bende...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 evet geceleri ve gündüzleri tr filmlerinden fln iyi oluyor ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 vardı bole bı topıc[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 özür dilerim raymond diye aratmışım çıkmamış snrm yanlış yazmışsın..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 artık CNBC-e de yayinlanio .. trtde iken aptalca bulduğum bi dizi iken bu gece yardi geçirdi .. dublajsız bayaa sağlam dialoglari var :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 everybody loves raymond yazıyorum böyle bir topic çıkmıyor demekki yokmu$ yoksa ben mi hata yapıyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 evet bende cnbc-e de rastladım bu diziye çok komedi bir dizi bence arada bazı espriler yarıyo beni mesela[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 daha ızleme serefıne eremedım ama en yakın zamanda ızlemeye calıscam...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bı ara comedy max dede wardı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 TRT'deyken de sevmiyordum, şimdi de sevmiyorum. Dizide oynayan istisnasız (ha ama mesela bir bölüm Liv Tyler gelip de konuk oyuncu olursa o sayılmaz :-)) herkese kılım.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Valla ben tam olarak ısınamadım diziye. Bazı yerlerine baya güldüm ama bir iticilik var dizide. Alışırım belki zamanla.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar