Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

max ile ışıklandırma

Rexar

Öne çıkan mesajlar

ahaa çok güzel olmuş.)
sadece koltuklar biraz uzun mu ne
birde tereyağı gibi be dokular
çok düzgün olmuş yani eşyaların üstleri
yoksa anlaşılmıyor gerçek mi diilmi diye
ilk bakınca gerçek olmadığını 1 herşeyin laserle şekillendirilmiş madde gibi düzgün olmasından birde koltukların saçma arkalıklarından anladım[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 26 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki:
takıntılı opsesif adam ya...

olm herşeyi bilgisayar yapmış sen bişi yapmamışın ki.. hıh.

Katılıyorum.
Bence bunda yapılmayacak hiçbirşey yok, yani bilgisayar yapıyor herşeyi, bir daha böyle çalışmaları koymazsan sevinirim, EMEĞİN HAKKI VAR KARDEŞİM!

Ehahaha, şaka bir yana, çok güzel gerçekten, mönteşam yani.Ne desem az, keşke böyle bir yetenekle gelseymişim dünyaya ehurf.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Rexar, 23 Ağustos 2004 02:07 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 23 Ağustos 2004 02:00 tarihinde demiş ki:
televizyonu açtığın zaman çok ta az olsa mavimsi bi ışık yansır odaya .

olmaz öyle birşey.

tabi ben mars ta yaşıyorum zaten televizyon yok burda.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

Sen televizyonda hep mavi şeyler izliyorsan,hep mavi ışık yansır odaya. Yani televizyon hep mavi ışık yansıtır diye birşey yok,gösterdiği neyse onun rengini yansıtır. Denmesi bedava tv'de kırmızı birşey gösterirken ışıkları kapa.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

hpesi cok guzel ama sadece pc ve tv nin açık oldugu an olmamıs orada televizyonun ışığının daha değişik olması gerekiyor.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 26 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki:

Benim odama benzemiş bu ehe.

hehheh. Benimki daha ayndınlık çünküm balkon oldugu icin biraz daha ısık vuruyor aksam olmasına rağmen[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz adamin oturma odasinda(heralde?) iki bilgisayar var? :)
iki üc tane daha atsaydin net cafe yapardin :P
yetiomu iki tane :)
hosh olmush gercekten
amatorunde üzerinde bi amatorlukle 3dmax kasarken insan bunlari görünce tepesi atio bea :P

onca detayla urasicak vede renderlicak makineyi merak ettim
özelliklerini yaz bi bakim :P

ha bide :) ilk resimde televizyonun yanindaki kitaplik(!?) nie bosh? :P (eed kılım ben:P)

[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 17 Eylül 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

creel; ekranını gördüğümüz kendisinin, arkadaki duvar tarafında olan da eşi jinni'nin bilgisayarı. ben birkaç günlüğüne evlerine gittiğimde makinamı götürürdüm eskiden, 3 bilgisayar olurdu ortamda. hep birlikte uo'ya gömülürdük :)

bu arada rexar abinizi tanımadığınız için ufak bir hatırlatma yapayım, rexar 3d ile amatörce uğraşan birisi değil. türkiye'de bu işi profesyonel olarak yapan sayılı kişilerden biri. buradaki birkaç çalışması için "çok iyi olmuş, böyle devam et" tarzında iyi niyetli yorumlar olmuş da o yüzden şeettirdim biraz hoş kaçmış yani... sankim anthonny quinn'e "çok iyi böyle devam et" diyerek oyunculuğu konusunda gaz verir gibi yani :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

sizin böyle şeyleri daha iyi görmeniz lazım madem prof olarak kabul ediyorsunuz kendinizi ? baştan falso ama.Babam hep salonda uyur kapıyıda kapatır cama yansıyan ışık genellikle mavimsidir mavinin tonlarıdır.. [signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 17 Eylül 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abicim olmaz söylediğin gibi bişey. teknik bir izahı yok. televizyonda gördüğün görüntüyü oluşturan şey yanan bir sürü minik lambadır. yanan lambaların herbirinin renginin rgb ortalaması ortam aydınlatmasının değerini verir. bu ortalama morsa oda mor aydınlanır yavruağzıysa yavruağzı aydınlanır.

yine de peki madem ki televizyonlar bilinmeyen bir mavi ışık yayarlar, ok. rexar o ışığı protesto etmiş bu çalışmasında :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...