Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ebaum's world - bowman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin için ordaki bütün oyunları oynadım ve arasından en güzel oyunu çektim çıkardım :p aslında bunun modemle multi olanını yapsalar birazda değişiklik ekleseler baya tutar bu oyun hatta geliştirip adam gibi grafiklerle worms tarzı birşey bile yapılabilir neyse abarttım buyrun oyun

BowMan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
abi oynaya oynaya ustası olcam valla keşke internet üzerinden oynanabilse hehe buarada başta settingsden duvar ve rüzgarda koyun daha zevkli oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
Sizin için ordaki bütün oyunları oynadım

Oğlum sen hala oyun mu oynuyorsun?
anne kendim iin oynuyosam namerdim hepsi pati için
vatana millete hayırlı evlat böyle olur aferin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
kendimi vurmaya calısıyorum[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
ya bu oyunun olayı nedir ya ben bişi anlamadım hala[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 17 Eylül 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...