Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Klavyede kaç tuşa bastığımı gösteren bi prg. varmı key loqerden bahsetmiyorum mesela A ya 50 ker I ya 80 kere ve toplamlarını qosterecek bı prg sacma bişy ama denicem öle bişy varsa..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hatta belli bi süre zarfında toplam kaç karakter bastığımızı da söylesin ben de merak ettim şimdi :) şurda eğitim falan almadan klavye kullanan insanlarız genelde :) ne kadar hızlı yazıyoruz bilelim değil mi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Kendim için değil aslıda biri ile iddaya qirdik adam günde ortalama 75.000 tuşa bastıqını idda ediyor..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found [Bu mesaj rexx tarafından 17 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 olabilir 75.000 tus fazla bir şey degil aslında tabi kim ve ne iş yaptıgıda onemsiz sayılmaz. boyle bir program varmıdır bilinmez ama yazabilen insanlar mevcuttur burada diye sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Çok kaba bi hesaba girersek 1 sayfa word dokümanında genelde 1500-2000 karakterlik yazı oluyor. O zaman bu arkadaşın günde 35-50 sayfalık bir doküman yazması gerekiyor. İmkansız değil ama zor iş ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Altı üstü icq kullanııyor bu :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya ben otomatik tus a basan bi prog yazmistim bi ara. paticik olarak katildigimiz bi sidik yarisi dolayisiyla yapmistim :) ama nerde hatirlamiyorum. cok basit biseydi. 10-15 satirlik bi ekleme ile yapilabilir istedigin ama nerde oldunu bulmaliyim :/[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sabah 9 akşam 5 mesai yapması ve aynı anda minimum 5 kişi ile aralıksız konuşması dahilinde belki 75.000 gibi bir sayıya ulaşabilir ancak yine de çok zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar