Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi prg. arıyorum..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Klavyede kaç tuşa bastığımı gösteren bi prg. varmı key loqerden bahsetmiyorum mesela A ya 50 ker I ya 80 kere ve toplamlarını qosterecek bı prg sacma bişy ama denicem öle bişy varsa..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Sosyal ağlarda paylaş

hatta belli bi süre zarfında toplam kaç karakter bastığımızı da söylesin ben de merak ettim şimdi :)

şurda eğitim falan almadan klavye kullanan insanlarız genelde :)
ne kadar hızlı yazıyoruz bilelim değil mi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Kendim için değil aslıda biri ile iddaya qirdik adam günde ortalama 75.000 tuşa bastıqını idda ediyor..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found

[Bu mesaj rexx tarafından 17 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben otomatik tus a basan bi prog yazmistim bi ara. paticik olarak katildigimiz bi sidik yarisi dolayisiyla yapmistim :) ama nerde hatirlamiyorum. cok basit biseydi. 10-15 satirlik bi ekleme ile yapilabilir istedigin ama nerde oldunu bulmaliyim :/[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...