Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi prg. arıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klavyede kaç tuşa bastığımı gösteren bi prg. varmı key loqerden bahsetmiyorum mesela A ya 50 ker I ya 80 kere ve toplamlarını qosterecek bı prg sacma bişy ama denicem öle bişy varsa..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Mesaj tarihi:
hatta belli bi süre zarfında toplam kaç karakter bastığımızı da söylesin ben de merak ettim şimdi :)

şurda eğitim falan almadan klavye kullanan insanlarız genelde :)
ne kadar hızlı yazıyoruz bilelim değil mi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Kendim için değil aslıda biri ile iddaya qirdik adam günde ortalama 75.000 tuşa bastıqını idda ediyor..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found

[Bu mesaj rexx tarafından 17 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olabilir 75.000 tus fazla bir şey degil aslında tabi kim ve ne iş yaptıgıda onemsiz sayılmaz.

boyle bir program varmıdır bilinmez ama yazabilen insanlar mevcuttur burada diye sanıyorum.
Mesaj tarihi:
Çok kaba bi hesaba girersek 1 sayfa word dokümanında genelde 1500-2000 karakterlik yazı oluyor. O zaman bu arkadaşın günde 35-50 sayfalık bir doküman yazması gerekiyor. İmkansız değil ama zor iş ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
ya ben otomatik tus a basan bi prog yazmistim bi ara. paticik olarak katildigimiz bi sidik yarisi dolayisiyla yapmistim :) ama nerde hatirlamiyorum. cok basit biseydi. 10-15 satirlik bi ekleme ile yapilabilir istedigin ama nerde oldunu bulmaliyim :/[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Mesaj tarihi:
sabah 9 akşam 5 mesai yapması ve aynı anda minimum 5 kişi ile aralıksız konuşması dahilinde belki 75.000 gibi bir sayıya ulaşabilir ancak yine de çok zor ..
  • Yeni Oluştur...