Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Skilleri,classlari,raceleri derin aciklamalariyla okuyabilcegimiz bi fan site biliyomusunuz? ben bi ara bulmustum ama kaybettim :( offical destekli olursa ayri bi guzel olur. sagolun[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 http://wowvault.ign.com/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 googleda wow fansite falan diye aratman yeterli :) www.worldofwarcraft.com/ wow.stratics.com/ wow.warcry.com/[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 thank you dedigin dogru da cogu sitede hic bi sey yok. salak sacma kendi kafalarina gore yazip cizmisler,hicbirinin gercekciligi yok.[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: BlackRose, 17 Eylül 2004 20:52 tarihinde demiş ki: http://wowvault.ign.com/ bu gayet guzel. ozellikle yazilar okuyucuyu yonlendirecek sekilde. lafi dolandirip bos bos seyler solemiyolar. (rogue guide iyiydi valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 thottbot.com da var büyüler-silahlar-yetenekler baya bir bilgi var[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar