mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Elin lamerinin bile bir avatarı var bizim neyimiz eksik ? ! *!Pankart sallar , siyah çelenk(g) koyar*[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Kimse tınlamıyor :([hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 İstiyosan Yörünge dışı diye title versinler :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 fedaykin'in sağ kolu olmak istiyorum.. ! :) [Bu mesaj mithras tarafından 09 Şubat 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Özel istek üzerine up diyorum, başkada bir yardımım dokunmaz ama bunuda bilesin :-)))) said: mithras, 09 Şubat 2003 00:28 tarihinde demiş ki: fedaykin'in sağ kolu olmak istiyorum.. ! :) [Bu mesaj mithras tarafından 09 Şubat 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ehe süpersiniz :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
Öne çıkan mesajlar