Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 ümdeki sıkıntı

import

Öne çıkan mesajlar

hey allaam nasıl atıyo nasıl sıkıyo şaka gibi
ya kardeş bilmiyorsun bari sallama yanlış bilgi verme her konuda
PS3 nereee high-end PC nere

Adam gibi kurulmuş bir PC'de sorun falan yaşamazsın, ayrıca PC ile her işi yaparsın ama PS3'te sadece oyun ve film vardır, ne bir fps ne bir strateji oynayamazsın, üstelik oyunları da eşşek gibi fiyatlı.
Ve PC'yi 200-300tl lik bir ekranda rahatça kullanırken, PS3 için alacağın geniş ekran LCD bunun fiyatını katlar.
Arada ATI'ye de laf etmişsin ama onda da her konuda olduğun gibi yanlışsın.

PS3'ün grafikleri açıkça daha kötü. Al biraz oku şu linkten grafik karşılaştırmalarını
http://www.gamespot.com/features/6202552/xbox-360-vs-playstation-3-graphics-comparison-now-with-pc/index.html
Sosyal ağlarda paylaş

tatar ne kadar ordan burdan duyma bilgin varsa hepsiyle gelmişin sdfs

herkesin evinde lcd var ztn ps3 olmasa bile.neyse mesele tv değil

yeni cıkan oyunlar 100-120 tl arası

pcde yeni cıkan oyunlarla arasında abartı fark yok

grafikler exclusive oyunlarda baya iyi.onun harici leş grafiklilerde oluyor.red dead gibi falan sdfs

ayrıca fpsde oynanıyor.strateji konusunda haklısın

genel anlamda pcden kötü grafik var fakat pcde herkes her oyunu full oynayamıyor nasılsa.saglam pc ve düzenli upg yapamayanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

E oha şu anda tabii ki daha kötü. High end pc'de sorun yaşarsın dedim mi? okuduğunu anlama özürlüsün ama gelip her yazdığım mesaja bir şeyler sallamayı da iyi biliyorsun.

Son yıllarda çıkan hardcore oyunların çoğunda nvidia sahipleri hiç sorun yaşamazken ATI sahipleri sürekli sorunlar yaşadı, hep patch çıkması gerekti. nvidia açık ve net bir şekilde ezer, top diye sektirir ATI'yi. İstersen PS3'ü de 20 inç monitörde oynarsın, ne kadar para ödeyip ne boyutta ekranda oynayacağın senin tercihin. Strateji evet oynanmıyor ama FPS çok da güzel oynanıyor, sana hitap eden oynanış şekli olmaması çok tutan, sevilen ve kendi içinde oyun dinamikleri mükemmel çalışan FPS oyunları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Başka savunacak yer kalmadı sanırım. Bi sakin ol, git bi dart tahtası al, resmimi yolliim onu yapıştır ok falan at, bana nefretini öyle kus.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

E oha şu anda tabii ki daha kötü. High end pc'de sorun yaşarsın dedim mi? okuduğunu anlama özürlüsün ama gelip her yazdığım mesaja bir şeyler sallamayı da iyi biliyorsun.

Son yıllarda çıkan hardcore oyunların çoğunda nvidia sahipleri hiç sorun yaşamazken ATI sahipleri sürekli sorunlar yaşadı, hep patch çıkması gerekti. nvidia açık ve net bir şekilde ezer, top diye sektirir ATI'yi. İstersen PS3'ü de 20 inç monitörde oynarsın, ne kadar para ödeyip ne boyutta ekranda oynayacağın senin tercihin. Strateji evet oynanmıyor ama FPS çok da güzel oynanıyor, sana hitap eden oynanış şekli olmaması çok tutan, sevilen ve kendi içinde oyun dinamikleri mükemmel çalışan FPS oyunları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Başka savunacak yer kalmadı sanırım. Bi sakin ol, git bi dart tahtası al, resmimi yolliim onu yapıştır ok falan at, bana nefretini öyle kus.

alakası yok yazdıklarının gerçeklerle
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

nesi gerçek ya 1-2 örnek ver bakalım amd kartların böyle süründüğü.

tam hatırlamıyorum da Metro 2033'te falan sanırım ATI sahipleri oyunu anca 2 ay sonra oynayabilmişlerdi. mulgear yanımda ağlıyordu benim bilgisayarımda niye çalışmıyo niye ati aldım böhühüü diye. Oyun farklı olabilir ama üst düzey ve çok beklenen bir oyundu. Son 2sene içerisinde yaşanmış bir olay.

nvidia her türlü iyi ATI'den yani tartışmasını yapmanın anlamı yk. Beni az çok biliyosan da sabaha kadar tartışsak yine nvidia daha iyi demeye devam edeceğimin de farkındasındır zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

atinin çalıştırmakta sorun yaşadığı oyun diye birşey yok. nvidianın daha iyi performans gösterdiği oyun dersen ona bişey demem. ama aynı şey başka bir oyunda da ati için geçerli olduğundan değişen birşey yok sonuçta.

4890 ile gerçekten sorun yaşadığım tek oyun gta4 oldu şu an hatırladığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...