Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagram..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani sonuç olarak Pentagramın kötü şekilde ima edilmesi hosuma gitmiyo. Burdada anlatıldıgı gibi kotu ruhları kovmak ıcın yapılan bırsey olarak bılıyorum bende.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Da vinci'nin sifresi'ni okuyan varsa.. orada anlatiyor, bunlarla alakasi olmadigini. (bende tamamini okumadim gerci de ilk 80 sayfa icinde anlatiyor olmasi gerek. )[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 16 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
Bu arada insanlar nickleriyle özdeşmeli bence.
Mesela cüce cüce değil, Diablesse'in dişi şeytanlıkla alakası bile yok çok şirin böyle iyilik meleği hede hödö, hele wendigo, ulan nicke bakıyosun "Heralde öküz gibi bir heriftir, böyle nick aldığına göre" bi bakıyosun, smurf gibi bi adam üstelik gitar çalıyor.

Wendigo dediğin beyaz olacak, adam yiyecek, yok öyle.

Ayrıca Bonecrusher'a bakıyoruz, nicke bak, öherh, adam masumiyet tanrısı gibi bakıyor.
Böyle olmayalım.
Mesela Sam gibi olun adam tam bi sam yani.
Ayıp ayıp.

Ps: Head hakkında yorum yapmak istemiyorum.

şimdi o kadar resim çektik koyduk alexi ya ben infernal değil miyim :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
Evet da vinci şifresinde yazıyor pentagramın gercek anlamını. eski zamanlarda doga ya tapan insanların kullandıgı bi sembolmüş. ama tabi kiliseler bu olaya karşı oldukları için halka bunun seytana tapma oldugunu falan aşılamışlar ve zamanla pentagramın anlamı bu söylentilerden dolayı şeytana tapmak , satanistlik olarak kalmış.[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
dan brown ın her yazdığı doğru değil bu arada. yani kaynak niyetine kullanmayın heryerde...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
pentagram anadolu motiflerinde de kullanılan bişiidir böyle..[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Mesaj tarihi:
*!hemen ayine katılır*
volfi , hell dun vahiy geldi bahın bi ne dio satan babo

eye of twilight give us sight,
take our offer give us might,
make our power tears of night

arkada çalan sarkı da california dream'n ne alakaysa[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 16 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
acaip bişi

böle gımıl gımıl yani...[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
ya hayret bişey yaaa ben nickin asıl sahibiyim abim aslında açmış bu konuyu benim nickle yani yaptığı salak hataları bana ait değil. Bu arada madem giridm tanımını yapıyım :)

Önce o pentegram diye yazılır ( hayret bişey ya yaptığı hataya bak)

5 köşesi birçok değişik anlamda kullanılır. Mesela yazılmayan manalarından biri: Sol üst köşeden itibaren saat yönünde sayıyorum. Doğa, erkek/yaşam, düzen, kadın/ölüm, karmaşaNe manada kullanırsa kullanılsın çember pentegramda sonsuz döngüyü temsil eder.

Kadının ölümü erkeğin yaşamı temsil etmesi bir felsefevi mantığa dayanır.

Ayrıca pentegram genel olarak ters kullanılır. Bunun nedeni dünyamız kötü durumda olmasıdır. Yani iyi durumda olsaydı düz olması gerekirdi.

Bide bi arkadaş musevilikle bağlantısı olduğunu idia etmiş kınıyorum.. :-) Musevi yıldızı 6 köşelidir
Mesaj tarihi:
musevilikle bağlantılıdır. süleyman yıldızı ve davut yıldızı diim kısaca. ayrıca pentagramdır. pentegram nedir lan? ehuh[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Mesaj tarihi:

ben pentagramın böylesini severim

Ancak böylesi de mevcuttur

Davut yıldızı ise na budur

Bakınız Türk Bayrağındaki yıldız bile pentagrama davut yıldızından daha fazla benzer. İlla zorlama bir benzerlik yaratmaya çalışmayalım derim.

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 16 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki:Önce o pentegram diye yazılır ( hayret bişey ya yaptığı hataya bak)

ahah çok yaygın bir hatadır senin söylediğin yanlış asıl PENTAGRAM diye yazılır[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Mesaj tarihi:
yazdım işte doğrusu pentagram a ile[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 16 Eylül 2004 20:53 tarihinde demiş ki:
ben pentagramın böylesini severim

Bakınız Türk Bayrağındaki yıldız bile pentagrama davut yıldızından daha fazla benzer. İlla zorlama bir benzerlik yaratmaya çalışmayalım derim.

dandik pentagramınıza şanlı Türk bayrağımızı karıştırmayın

[Bu mesaj Vurucu tarafından 16 Eylül 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehu. beni yanlış anlamışın galiba fedaykin. pentagram seal of solomon yani süleymanın mührü, davut yıldızı da hexagram. onu şeetmiştim ben. ikisi de mevcut yani yahudilerde sembol olarak. dediim gibi ikisi de bizde de var. ama pentagrama anadolu kültüründe çok daha fazla rastlanır.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Mesaj tarihi:
said:
Vurucu, 16 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki:

dandik pentagramınıza şanlı Türk bayrağımızı karıştırmayın

karıştırmıyor adam bilgi veriyor bu biiir. bide abicim upuzun şey kaç tane resim var ya quote yapmanın ne annamı varki resimleri sil bari de kasmasın insanların makine.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek

[Bu mesaj Chiptech tarafından 16 Eylül 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 16 Eylül 2004 14:29 tarihinde demiş ki:
o pentegram dediginiz resimdeki olay Yahudiler in bir simgesi. hatta kendisi İbranicede Magen David diye geçer . Turkcesi David'in yıldızıdır. satanizmle bir alakasi yok. Hatta yıldızın kendisini Israil bayragının ustundede gorebilirsiniz

karistiriyorsun
birincisi david'in yildizi 6 koselidir, 5 degil
ayricana 2 ucgendir kendisi
hemen koyalim neymis bu david'in yildizi,

seytanin simgesi ise bildigimiz yildizin tersidir
oda soyle birsey

tam olarak anlami hakkinda pek bir bilgim yok yanliz genel olarak boyle bilinir.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
büyü olaylarında da kullanılır bu. anlatiim onu da engin bilgilerimle.
dikkatinizi çektiyse kitaplarda oyunlarda filan da görmüşsünüzdür, summoning büyülerinde kullanılır bu daha çok. ve protection veya binding circle larda.

evet ikinci bilgi onun seal of solomon (süleymanın mührü) olmasıdır. hz. süleymanın da cinler ve ifritleri kontrol etmesiyle (ve hazinesiyle tabi) meşhur bir peygamber olmasıdır. (daha "aa evet" dedirtici örnek olarak magic kartları king solomon ve bottle of suleiman hatırlanabilir mesela)

yani büyü hadiseleri ve şeytan ayinlerinde kullanılma sistemine buradan geçmiştir.

ayrıca başka kültürlerde de (paganizm mesela) ezoterik bir ikon olarak mevcuttur bu pentagram. bööle işte.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
  • Yeni Oluştur...