cemal203 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Oyunu full sildi yeniden yükledim güzelce patch ni çekti halden ortalıktaki otlara ve taşlara takılıyorum takılkmama kiçin ne yapmalıyım..Benim düşüncem client ten olablir die client ti nasıl editlerim versiyonunu yükseltirim ama connector le beraber çalışması lazımm yardım ederseniz sevinirim....
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 slayertr forumlarına çokmu benziyor byrası alala geçence sindarin forumlarıyla karışmıştı :D[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ilk önce slayertr forumunu buluyorsun sonra sorununu yaziyorsun ve bekliyorsun cevaplarini oranin yetkililerinden..[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yada page atabilirsin :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
sheref Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ot dediğin nasıl ot böle yeşil olanlardan mı? :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 OOoo sen işi bilmiyonki abi olmas hangi taşa takılııon nerede bu taş olay mahli bole abuk sabuk şeylerle qelmeyın nerden bılelım bızı kandırmadıqını tamamen yaz surayada yardımcı olalım :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
taz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 diğerleri geçiyo da sen geçemiyosan t2a'dan dolayıdır. aos kurarsan sorun kalmaz.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Satem slayer tr deyınce aklıma banner qelııor :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya bende nedense her serverda ağaçlara takılıyorum . neden acaba ? said: Mike, 13 Eylül 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ta$a takilman normal zaten ? bu normal efet said: sheref, 13 Eylül 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ot dediğin nasıl ot böle yeşil olanlardan mı? :lol: hmm bence kesin yeşildir :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Arkadaslar açıklamış bu arada arkadasın yazamama sebebi sitemiz kapalıydı oda burayı çare görmüş ama yinede bize başka yollardan bildirebilirdi sonuç olarak takılman oldukça normal[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Vay be bi yaşıma daha girdim. 4 seneye yakındır Ultima online ile uğraşırım hiç taşlara takılma gibi bişeye dikkat etmemiştim. belkide arkadaş whisp falandır :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 whisp uçtuğu için takılmyo sadece yürüyen şeyler takılıo :) [signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bunun 2 nedeni olabilir; 1. Server-side olarak Ultima Online'in full patchli olmamasi. 2. Sizin Ultima Online'inizin full patchli olmamasi. (Yanlis hatirlamiyorsam 4.0.1'den sonraki patchlerde gecilebiliyordu) Peace.[signature][hline]-Makaveli-
Khazab Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Arkadaşla iyi dalga geçmişiniz ama onun sorunu şu; normalde taşa doğru yuruyunce durur(yani önüne duvar çıkmış gibi) ama bazı otlarda ve taşlara doğru yürüyünce paralayze iken yürümeye çalışıyormuşsun gibi olur.yani bi kare öne gider sonra geri gelirsin(paralyz'da olduğu gibi).pvp'de büyük eksi sağlar.[signature][hline]
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 su serverin clientin adresini bilen varsa oms falan atarsa sevinirim(sitesi bakimda)[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 koptum bu top1ce:D [Bu mesaj Nereghal tarafından 17 Eylül 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Cemal seni osmandan sonraki ünlü bişey ilan ediyorum..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 beyler bu topicle nie dalga geçiorsunuz?? Yani burdaki insanlar bi topic açılsada biz de dalga geçip alay etsek diemi bekliorlar?? önce bir anlayın ya.. adamın sorunu clientle.. Pacthle. yani yeri burası. illaki emulator le ilgili spherela ilgili soru soracak deil.. uo ile ilgili teknik bir destek istiyor.. Uo sunda bir bozukluk olup olamıyacagını soruyor.. 15 cevapla dalga geçmek yerine 1 cevapla yardımcı olmak kafidir.. Bu olaylarda forumları kirleten topici acan deil 3 sayfa boyunca mal mal gulen kişiler... Ama gerçekten cok hatalı bir yere acılmıssa topic eleştirin ama gayet guzellıkle yardım ıstemişler.. Bundan sonra biraz daha anlayışlı olmanızı onerırım
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Topici okdunmu :) biz de insaniz ister istemez gülüüyoz..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Öne çıkan mesajlar