Closer_to_Heaven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hem Oss hemde oyunun zorluklarindan dolayi oyunu biraktim.seneye belki devam ederim. Kayda ancak gece adam oluyor,onu bunu birak artifactsiz Ml siz de savasilmiyor,zamanimizda yok oyun kotulesti. Ben Newdonis . Theturk e Cenghiz e Ahura ya Bukalemun a biricik dostum Pik e gule gule. oyunda isine geldimi yardim eden Rezil oyunculara, Rezil bir Guild olan hun a da teesuflerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hmm hun ile ne oldu ki yaw niye rezil yani, saydığın isimler hun'dan çünkü de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bidaha başlarsan merlin yada lancelotta oyna derim. Kay'da bence daoc'un anlamı yok,daoc çok kişiyle oynanmalı[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bencede çoklu savaşlar çok daha zevkli[signature][hline]Imsonia - Turkish Knights (Merlin) !...Cabalist Power...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 çoklu savaşlar daha zevkli değil benim kalabalık serverda oynamamın tek sebebi pbaoe oynamam başka bir esprisi yok albion ın zergling ordusu ile oynamak bayıyor bazen :([signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demişki: Doğu,temizle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar