Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Şimdik şöle bir sorunum var , eloksal.com.tr şuan boşta ve ben bu adresi almak istiyorum şirket için fakat isten belgelerde eloksal kelimesi geçmiyor. Firma adı idolticaret fakat eloksal işi yapıyor. nic.tr ve ihs.com.tr den baktım alamazsın diyor ama bizim firma eloksal işide yapıyor yinede alabilme ihtimalim , şansım var mı ? Yok mu bunun bir bug ı ?
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 belgelerde geçmiyorsa vermiyorlar
import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Marka tescil yapıcaksın eloksal diye , sonra alıcaksın
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 import said: Marka tescil yapıcaksın eloksal diye , sonra alıcaksın
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 isteyen istedigi adresi alir nasi yani sirket belgeleri fln mi istiyolar almak icin?
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Hadi o zaman iki uc com.tr kapip gel bi kosu. Bi de iki maltepe bi ekmek bi de gunaydin.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 reyou said: isteyen istedigi adresi alir nasi yani sirket belgeleri fln mi istiyolar almak icin?
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cok sacma olmus o zaman bosver .tr yi napcen git direk .com ile biten site ismi al
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 di said: Hadi o zaman iki uc com.tr kapip gel bi kosu. Bi de iki maltepe bi ekmek bi de gunaydin. tamam sen sicak suyu hazirla ben pacalari sivayip geliyorum.
import Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 reyou said: cok sacma olmus o zaman bosver .tr yi napcen git direk .com ile biten site ismi al Alabiliyorsan al zaten . Com'u dolu olabiliyor ki olmasa bile adam ticari amaçlarla istiyor , com.tr yi başkasına kaptırmamak isteyebilir
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 com.tr uzantılı site güven sağlıyor bir nebze
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 adı soyadı el oksal olan birini bulursan alabilirsin yine :)
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bir şirket daha kuruyosun hızlıca o isimle
Öne çıkan mesajlar