Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kimim Ben? Bir sevda masalı gibiydim ben Bir inişli, bir çıkışlı Bir köyün bağrından Yıkık bir evde biten Kimi zaman zenginlikle Kimi zaman sefillikle geçen. Bir gece gibiydim ben Kâh aydınlığı yansıtan Kâh karanlıkta bırakan Tüm bunların dışında Hep gölgede kalan Bir papatya gibiydim ben İkilemlere konu olan Kimi zaman sevindirip Kimi zaman kızartan Mevsimi bitince unutulan Ve hep yalnız bırakılan Bir şarkı gibiydim ben Dinlenince yürekleri hoplatan Renkten renge sokan Çılgınlar gibi zıplatan Ama asla anlaşılmayan Bir destan gibiydim ben Okununca coşturan Düşününce sırıttıran Bazen hayattan başka yerlere götüren Geriye bakılınca palavra olan .......... İşte ben buydum Güzel denilenin ardından gelen İyi denen şeyi bitiren Suçum ise bunları yapmaktı!.. İşte bunun gibiydim ben.[signature][hline]if you will gonna die,you die, if I'll gonna die,I die, if i am afraid of dieing, i wasn't born. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 [Bu mesaj somebody tarafından 11 Eylül 2004 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 somebody katılıyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: orc_lord, 11 Eylül 2004 05:25 tarihinde demiş ki: somebody katılıyorum :) yazmış olduklarım aramızda sır olarak kalsın tarhe karışsın lordum ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Who am I? [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Eylül 2004 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Narmolanya, 10 Eylül 2004 12:50 tarihinde demiş ki: Bir papatya gibiydim ben İkilemlere konu olan Kimi zaman sevindirip Kimi zaman kızartan Mevsimi bitince unutulan Ve hep yalnız bırakılan işte bu bölüm benim..... :pP[signature][hline]sleep tonight in idle dreams the pain will drown your silent screams.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 cok güsel ama adı neden kimim ben sen zaten kendini acıklamıssın baslık sacma... Bence sen kimim die sormucan kendine gayet ii tanıosun baslık dısında cok güsel ve amatorluk yok[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yoksa baslık degilde bi sorumu o.. Galiba öle kusura bakma biraz sacma bi soru sormusum bu saatte bukadar cok güsel :) tmm!!![signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 jackie chanin filmi vardı bugün bi kanalda ordanmı etkilendin hehe who am i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quinath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Jackie Chan en sewdiğim adamdır bneim bide jim carry :)[signature][hline]http://www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Dertli gönüllere giren, Işte benim Zeki Müren[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Süper olmus valla...Bu şiir beni anlatio :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: EagleEye, 12 Eylül 2004 01:43 tarihinde demiş ki: jackie chanin filmi vardı bugün bi kanalda ordanmı etkilendin hehe who am i valla başlığı görünce direk aklıma o film geldi:)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Cok qusel ellerıne saqlık...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ellerine sağlık, hoş olmuş..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar