Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bir bulutun arkasına sığınan,bir koruyucu var sanki Sesizliğimin ardında ki ürperi, Kalbimin attığı andaki o sıcaklık ve o duygu Korktuğum zamandaki o çığlık ve yine o dehşet İşte ewet ewet O duygu,o karamsarlık,o güven,o sevgi ve o sıcaklık.... Bunların hepsi bir tek kişiymiş meğer... Bu sıcaklık sağlayan korkularımı kovan tek kişi... Bana yeri geldiğinde sevgiyi yeri geldiğinde nefreti yaşatan tek bi kişi..... Nasıl olabiliyor bu kişi,nasıl korkutabiliyor beni? Neden bu kadar acımasızca neden bu kadar sevgi dolu ve,ve,ve... Ve neden bu kadar beni düsünen beni seven bana hayatı anlatıp beni koruyan? Neden??? Sanırım beni anlayanda tek kişi...Yine O! Bana verdiğn herşey için saol... (Babama...)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Cidden çok güzel. İnsan babasının kıymetini her zaman bilmeli.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hoş, insanın babasının değerini bilmesi çok güzel..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar