Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 biraz once bahceden kayisi topladim yedim. ama siz anlamazsiniz, meyve kulturunuz yok. noliferlar sizi. ayrica cahil ve sonradan gormesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bence değiştirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 no liferim cünkü dönerci bicagini görünce korkuyu ensemde hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yahu uzatmayın noliferlar!! vanille hariç. o nolifer değil bi kere. evrenimin merkezi, bi tanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kıro dolu ya. kırolar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Peki sabah akşam sürekli tost yapanlar ne oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 f-f-f akir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Kubat Damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tosta gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: yahu uzatmayın noliferlar!! vanille hariç. o nolifer değil bi kere. evrenimin merkezi, bi tanem. <3 oh. dokunulmazlik. bi dk sen bana EVRENIMIN MERKEZI DERKEN YARIM DÜNYA FELAN MI demek istedin rörörörö *tipik türk kizi tribi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ataşehir hillside da toststop diye bi yer var hayatımda yediğim en güzel tostu yapıyo adamlar 1 tost 1 meyvesuyu 15 20 lira tutuyo ama inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben tostumu pastirmayla severim. icine mantar bile konur. ama ayvalik ekmeginde olsun. ayvalik tostu mmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: dasaaa said: yahu uzatmayın noliferlar!! vanille hariç. o nolifer değil bi kere. evrenimin merkezi, bi tanem. <3 oh. dokunulmazlik. bi dk sen bana EVRENIMIN MERKEZI DERKEN YARIM DÜNYA FELAN MI demek istedin rörörörö *tipik türk kizi tribi* evrenin merkezi dünya mı olur hiç?! sen göz alıcı bir yıldızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 noliferım çünkü kız değilim >=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1 tost 1 meyvesuyuna 20 lira mı veriyorsun ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: ben tostumu pastirmayla severim. icine mantar bile konur. ama ayvalik ekmeginde olsun. ayvalik tostu mmm. pastırma değil de baconla güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: 1 tost 1 meyvesuyuna 20 lira mı veriyorsun ?= sakıncası mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: noliferım çünkü kız değilim >=( ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 niye sakıncası olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: vaniLLe said: ben tostumu pastirmayla severim. icine mantar bile konur. ama ayvalik ekmeginde olsun. ayvalik tostu mmm. pastırma değil de baconla güzel oluyor. hiyar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 niye 20 lira verilmesin ki ? hepimiz lümpen piçleriz sonuçta. Ayrıca gloria jeansten 3 peynirli tost ve fresh mango suyu... Mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sonradan görme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 piç başka bi şey, estağfurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Valla gerçek fakirlik tosta 20 lira verip verememek değil bunu tartışmaya değer bir konu olarak görmek bence. Senin diline kuvvet diyorum belki bigün böyle saçmalamaktan kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar