Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Shardları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
thedarkride, 17 Eylül 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
TheSerial, 17 Eylül 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
said:
Bald_Mafia, 17 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
Ben su an Elan Realms de oynuyorum ve kaliteli player ve staff olması ve su an herkeze guven verebilir sevyedeler.Skill bonuslarının hepsı olmasada cogu calısan tek server sanırım turkiyede...

Nebula alt yapısı iyi ama player kalitesi yuzunden kaybeden bir yer oldu ve staff da ticari olarak baktıgı ıcın oyuna boyle gidicek gibi.Skill Artısı normal sevyede.

birincisi düşün bir kere 2001 den beri hizmet veren bir sunucu ve kaç bin kişi oynuyor serverda... stafflar ticari açıdan bakıyormuş

1-adamlar 600 kişi oynatıyor free oynatıyor !
2-eğer nebula kadar çok yenilik server yapan varsa kellemi keserim
3-ultima cd lerinde sanane nin setupu ile verilirken nebulayı kurup türkiyenin en iyi serveri yapan o senin dedigin ticari açıdan bakan staff
4-silencer ve ekibinin bu işten 1 kuruş dahi kazanmadıgına 100 de 100 eminim
5-kalitesiz player kişiden kişiye değişebilir sence elan realmms de 1000 kişi birleştik ve nebuladan oynayanlarda geldi sence elan realms isminden dolayı mı player kalitesi artacak yoo nebula nın daha çok ismi var....
6-skill bonuslarının çoğu elan realms de var diyorsun sence bunları kim çıkarttı ?
7-hiç bir şekilde nebulanın avukatlıgını yapmıyorum
8-hiç bir şekilde elan realmsi yerden yere vurmuyorum...
9-bir daha böyle topic açıp bir tek serveri iyi gösterip diğerlini incelemeden açma..
10-bu türkiyede hiç bir zaman uo oyuncuları aynı yerde birleşmez..
11-buna bende dahilim

sen hiç bişi blmiyosun demektir bu nebuulaya ne kadar guveniyomusun sen boyle ya!şaştım wallahi.nNebula varya cafelere gidip para karşılıgı adamlara 7x 8x char actırıyor parayla item dagıtıyor edit yapıyor bunları ben değil herkes soyluyor bilmeyen yok bunu...

Bende duydum ama yapan gormeden bir sey solemem ve inanmam....[signature][hline]Arthur[Alderia]
Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Mesaj tarihi:
skill bonusu neymiş ya :)
kızmayın ama sonradan türeyen şeyler bunlar heryer birbirinin c/p'si yeni farklı bişi ben daha goremedim

paradarbe
stun
bleed
kalkan şey etme

başka ? hepsi aynı tarz. peh.

ha birde bu sıralar revision ile yaygınlaşan bir kaçyüz kare uzaktan vurma buda skille girmior ama bonus işte :)

edit:ekleme[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm

[Bu mesaj Xharloan tarafından 17 Eylül 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 17 Eylül 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
evaluatingintel
lumberjack
anatomy
archery

sanirim bunlardan bahsetmi$ skill bonusu derken. de acik oldugu bir cok shard var bilgine.

evaint.
lumberjack
anatomy
archery
tactics
parrying
sword
macefighting
fencing
resistingspell
magery(normal dede calısıyor zaten)
poisoning (poi buyusune etkisi)
insc(pro ve reactive e etkisi)

gibi buyu ile ilgili olanlar zaten calısıyor cogu serverda.

bonus dedigimiz sey special attack yerine silahı kullanırken verdıgınız damage e etki eder yani bir app sword, gm swordun verdigi damage'i veremez.

app sw ise gm parry olan kişiyi kesemez.
mike bu senın mesaj eklenti idi sana bir cevap degil :)[signature][hline]Arthur[Alderia]

[Bu mesaj Bald_Mafia tarafından 17 Eylül 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet Bulundugum Serverlar :
Wild Area(Guzeldi Kapandi (Wild Genie))
Quaxis (Player): Hayatimin En Bktan Zamanlari Gecti , staffdan biri Askere gidio die biri banladi beni
Nova World(Player) : Gercekten Cok Hos Zamanlarim Gecti
Onyx(Owner): Kendi Serverim Guzeldi Tabiki Ama Maddi Sıkıntılar..
Ring of War(Admin): Realden Tanidigim Adamlar Kurmustu Serveri Gercekten Cok Calisiorlar, Ve Su aN Turkiyede istediklerini yapabilcek duzeydeler

The Lost Age : Su An Adminim , Scplerine Ben Bakıorum Tazin Biraktigi yerden , Bende Daha Guzellikler Icın Calisiorum Yeni Seyler Ekliyorum , Ama Dedigin Gibi Bazen Playerlar O kadar Sıkıoki Ama Genede TLA RULZ
Mesaj tarihi:
Nebula Da Edit Yok Dien Arkadasim , Ordan Bi Staffin Kafe Kafe DOlasipta Edit Yaparak Altina ARaba Cektigini Bilirim Ben Cok Saglam Yerlerden Bu Haberler NBL cok da iyi bir server degil para vercek kadar degmez
Mesaj tarihi:
said:
medievil, 17 Eylül 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
Evet Bulundugum Serverlar :
Wild Area(Guzeldi Kapandi (Wild Genie))
Quaxis (Player): Hayatimin En Bktan Zamanlari Gecti , staffdan biri Askere gidio die biri banladi beni
Nova World(Player) : Gercekten Cok Hos Zamanlarim Gecti
Onyx(Owner): Kendi Serverim Guzeldi Tabiki Ama Maddi Sıkıntılar..
Ring of War(Admin): Realden Tanidigim Adamlar Kurmustu Serveri Gercekten Cok Calisiorlar, Ve Su aN Turkiyede istediklerini yapabilcek duzeydeler

The Lost Age : Su An Adminim , Scplerine Ben Bakıorum Tazin Biraktigi yerden , Bende Daha Guzellikler Icın Calisiorum Yeni Seyler Ekliyorum , Ama Dedigin Gibi Bazen Playerlar O kadar Sıkıoki Ama Genede TLA RULZ

ben ne anlatmak istedigini cozemedim....[signature][hline]Arthur[Alderia]
Mesaj tarihi:
said:
medievil, 17 Eylül 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
Nebula Da Edit Yok Dien Arkadasim , Ordan Bi Staffin Kafe Kafe DOlasipta Edit Yaparak Altina ARaba Cektigini Bilirim Ben Cok Saglam Yerlerden Bu Haberler NBL cok da iyi bir server degil para vercek kadar degmez

kusra bakma ama bu magazin haberi anlatımına benzemiş sokakta milletin sıktığı palavralar gibi.
Mesaj tarihi:
cafe cafe dolaşacak edit yapacak ve bu kadar çok playera sahip olacak ne yani göz göre göre edit yaptıgı adam arkadaşları görmiyecek arkadaşları kimseye söylemiyecek...hayret ya gülüyorum adam diyoruki gemi scpsini ben yazdım yahu maden yazdın niye söylemiyosun kanıt getir ya hala daha yazamamışsındır koy desem koyamassınki zaten yazmadın.... app sword gm parry kesemez e skill kullanımı diyorsun ohooo her server bütün skilleri açmış o zaman ... nbl staff araba çekmiş altına peh peh peh mauauhuahua

yahu gülüyorum sadece gülüyorum komedi ya ...
Mesaj tarihi:
said:
TheSerial, 17 Eylül 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
cafe cafe dolaşacak edit yapacak ve bu kadar çok playera sahip olacak ne yani göz göre göre edit yaptıgı adam arkadaşları görmiyecek arkadaşları kimseye söylemiyecek...hayret ya gülüyorum adam diyoruki gemi scpsini ben yazdım yahu maden yazdın niye söylemiyosun kanıt getir ya hala daha yazamamışsındır koy desem koyamassınki zaten yazmadın.... app sword gm parry kesemez e skill kullanımı diyorsun ohooo her server bütün skilleri açmış o zaman ... nbl staff araba çekmiş altına peh peh peh mauauhuahua

yahu gülüyorum sadece gülüyorum komedi ya ...

ben yazdım demedım bende yazdım dedım. gm parry olayına gelınce sen calısan skıll gormemıssın app sw ıle gm sw kesersın gm seve kestım dıye gelırsın sonra nese bos ver uzamasın.[signature][hline]Arthur[Alderia]
  • Yeni Oluştur...