navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Böyle bir yasanın çıkartılmaya çalışılması baştan hataydı, Avrupa istedi diye vazgeçilmesi ise acizlik.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: arcane, 15 Eylül 2004 08:19 tarihinde demiş ki: kabul edilmedi değil de görüşülmesi, gündeme alınması kabul edilmedi.yani hepten fos çıktı. Bizim zaten sayfalarca tartıştığımız buydu; kabul edileceğine ben de pek ihtimal vermiyordum zaten daha önce de söylediğim gibi, ama asıl sorun böyle bir şeyi öneri / tartışma konusu haline getirebilecek kadar yüzsüzleşilmesiydi. Ha ne oldu? Güzel suni gündem yarattılar, istedikleri mesajı tabanlarına verdiler, sonra da fazla zaiyat vermeden çekildiler. Ben başarılı buluyorum bu politikalarını bu adamların; desteklediğim anlamına gelmiyor tabii ki, hatta rahatsızım elbette ama hepsinin yaptığı zaten aşağı yukarı bu, bunlar çok başarılı yapıyorlar bu ayak oyunlarını. edit: bakın burada da örneği var mesela; "avrupa istemedi ondan vazgeçtik" gibi. Yav ne alakası var? Biz komple istiyorduk gerçekten de Avrupa istemediği için mi vazgeçtik, bu mudur? Ben diyorum başarılı ayak oyunları diye işte ehe. [Bu mesaj Nefr tarafından 15 Eylül 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehe birde şu var kime sorsalar adamların partisinden hepsi ülkemizde büyük cogunluk buna destek veriyor herkes bu yasanın cıkmasını istiyor diye konusuyorlar aha nah burayı ornek alalım bi topic açtık kaç kişi cıksın diye destek verdiki ben kimi görsem eleştirdi :) birde başabakan cıkıpda boyle ülkenin %80i istiyor mu ne öyle bi laf etti ya akıllara zarar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ayrıca, herifler tamamen unutmadı geri plana attı. Medeni yasada görüşülecek bu sefer de. İşin komiği, bugün AKP li bir milletvekiline nikahlı eşi, imam nikahlı başka bir eşi olduğu için tazminat davası açıp 4 milyar ceza aldırtmış. Tam komedi ya.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: DynamicK, 15 Eylül 2004 10:01 tarihinde demiş ki: ehe birde şu var kime sorsalar adamların partisinden hepsi ülkemizde büyük cogunluk buna destek veriyor herkes bu yasanın cıkmasını istiyor diye konusuyorlar aha nah burayı ornek alalım bi topic açtık kaç kişi cıksın diye destek verdiki ben kimi görsem eleştirdi :) birde başabakan cıkıpda boyle ülkenin %80i istiyor mu ne öyle bi laf etti ya akıllara zarar Onun da aklı buna yetiyor işte. Geçen gün televizyona çıkmış, araba galerisinde. Etrafında meraklı tabir ettiğimiz halk toplanmış. Erdoğan dönüyor millete, "Zinaya hapis gelsin mi?" diyor, millet bir ağızdan "Evet" diyor. Erdoğan da kameray dönüp "Görüyorsunuz halkın halini" diyor. Bazen diyorum, acaba şu Seda Sayan'da şebeklik yapan herif başbakan olsa, daha mantıklı şeyler söylebilir mi?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
EharD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Seriatin ne oldugunu bilmiyen arkadaslarin Burda bole konusmasi gercekten ck komik gelior... Eet haklisiniz Cıkmadi ii oldu zinaya devam belki nedersiniz bizde ilerde hollanda gibi felan oluruz otobuslerin icinde her agacin altinda banklarin ustunde kımseye aldirmadan iliskiye girmek ne kadar gusel olur dimi ne kadar MEDENİ bir toplum ne kadar gelismis bir topluım oluruz dimi.Bir Marifetmis gibi bahsedilen Zinaya bir anca onem vermeli tesvik eden yasalar cıkarmalıyz. Ornek Akp denilen bu iktidar sahipleri Tecavuz ettigin bayanla evlenirsen sucun ortadan kalkiyor. Bu yasagi gittiler degistirdiler TEcavuz edene kesin hapsi gosterdiler...Bunu hic bir svil toplum hic bir kadın dayansma guruplari gundeme getirmedi.. Bende Karsıyım Seriati getircek bunlar Halbuki Bir yapana birdaha bedava olmalıydı.. Bu halk ekonomi duzelirse seriat der seriattan tutrumazlarsa ekonomi dergeri gidioz der derde der..Daha iyisini yapani bu gune kadar bulamadi.Tabi bunlari buradaki arkadaslarin anliyacagini gene sanmiyorum Hukumetin neler yaptigini Gelir seviyesi dusuk insanlara sormaniz lazım elektirige gelen indirim yada ksın dagitilan komur onlari ilgilendirior Sizi deil... Bu arad bir dip not: Yasayi size kısaca aciklayim Cunku hic birinizin bilmediginden adim gibi eeminim. EVli ciflerden biri digerini baskasiyla aldatirsa ve zina yaptıgını diger esi kanıtlar ve sikayette bulunursa zina yapan es ceza carptırılır. Basbakan T.Erdoganin Dedigi alan razi satan razi sozu ise Sayet zina olurda eslerinden diger sikayet etmes ise alan razi satan rasidir ona biz karisamayiz!! Yani Arkdaslar yasa cıksa bile sizleri pek ilgilendirmiodu evli olanlariniz vardida korkuolarsa Bu yaptıklari yada yapacaklarinin ne kadar ahlaklı oldugunu dussunsun...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 DVr bilmeden konuşan sensin sanırım. Veya sadece Erdoğan'ın söylediklerini farkediyorsun, o yasadaki "ufak" ayrıntılara dikkat ettin mi hiç? Mesela 15-18 yaş arasında, flörtün hapis cezası sebebi olacağını? Zina, en fazla 3, bilemedin 4 kişiyi ilgilendiren bir olaydır. Devlet, kişilere zarar gelmedikçe hiçbir zaman özel hayata giremez. Kişi haklarına zarar durumunda da mahkemeye başvurulur. Tüm sorunlar bitti, devlet artık bel altıyla mı uğraşıyor? Yapma gözünü seveyim. RTE ve AKP yi seviyorum de, oy da veriyorum (vereceğim veya) de. Ama gidip de mantıksız şeyleri savunma lütfen.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
EharD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Arkdasım bunda mantıksız ne var es sikayet ederse devlet karısıor.Aldatilan esin sikayet edebilecegi bir merci olusacaktı bundan ne gibi bir kotuluk cıkabilir? 15-18 arasi flort deil zina suc kapsamina alınmak istendi.Ki dogru bir ugulamadır 15 yas bir kıs icinde bir erkek icinde hayati kararlar verebilecegi bir yas deil bu cocuk dedigimiz yasta girilen hic bir iliskide Saglıklı olmaz Bence en azında Hade su kısı eve atak gibi muhabbetler az da olsa kesilir isin ucunda ceza oldugunda kimsenin bole bir sey yapmak yemez. Oy vermedim Bir dahaki secimde vericem Kimse bundan onceki partilere cok ii olduklari yada oy almayi hak edicek seyler yaptıklari icin vermedi kotunun iyisini sectiler ben ise iktidaara geldiklerin bu yana Krisin icinden dipe vurmus bir ulkeyi dusluge cıkardıkları icin(BElki Cok ilerlemedık ama) Artık kotuye eksıye gitmedigimiz kesin ve buda oy almaları icin yeterli.. Ve soyledigim gibi cıkarttıkları yasalar belirli bir gelir duzeyininin altindaki insanlari mutlu edior para ya para demiyn insanlarin elektirige gelen indirim yada benzine gelen indirip hic ama hic ilgilendirmior sen gidip birde zor sartlar altında gecinenlere sorsaniza hukumeti...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kesinlikle saçma konuşuyorsun. 15 yaşında olupta koskoca adamlardan daha zeki daha fazla düşünme yetisine sahip insan gördüm bu ayrı bişi.. Devlet kimsenin özel yaşantısına karışamaz! İnsan hakları bildirgesinde bu yazmaktadır. Hiç kimse hiçimsenin özel haklarına karışamaz! Devlet kim ki benim dolaştığım arkadaşımı ve beni durdurupta "siz ilişkiyemi, giriyonuz acaba? gelin bakalım şöle karakola alalım" diyebilir kardeşim! Bu nasıl bir şeydir! İran'da yaşayan bi arkadaşım var. o anlatıyor: "Sokakta bir erkek ve bir kadın akraba olmadıkları takdirde yanyana görülürlerse ceza alırlar. Bir kadın, evlenmediği birinin elini tutmuşken görülürse hapse atılır. Bir erkek bir kadına şevkle bakarken görülürse ceza alır.evli birnin gidipde başkasının yanında görülmesi idam cezasıdır." Bunların bir kademe altını getirmeye çalıştılar. AMA İZİN VERİLMEDİ. Yapmaya çalıştıkları tamamen iran-ırak gibi bir ülke halini almamız ve tıpkı koyunlar gibi yaşamamız. Asker buna asla izin vermez. Biz buna asla izin vermeyiz. EN ÖNEMLİSİ ATATÜRK'Ü SEVEN VE MANTIĞINI KULLANABİLEN HİÇ KİMSE BUNA İZİN VERMEZ! Sen hala kalkmış savunuyorsun bunu.. Örümcek kafalsın arkadaşım. At gözlüklerini takmış sadece ilerlediğini sanıyosun ama olduğun yerde dönnüyosun. Hollandayı eleştirmişsin. Ama bilmediğin için eleştirmişsin. Birincisi hollandada ortalık yerde ilişkiye girmek her yerde olduğu gibi suçtur. 1aydan başlar cezaları. Hollanda da kişilik hakları mükemmel derecede iyi korunmuştur. Ordaki insanlar en önemli şeyin İnsanın özgür iradesi ve hakları olduğunu gayet iyi bir şekilde biliyorlar. Bir insanın başka bir insanı sevip sevmemesinin, başka bir insanın izin verip vermemesiyle hiç bir şekilde bağlantılı olmaması gerektiğini biliyorlar. Asıl ileri görüşlülük ve medeni olmak budur arkadaşım. Senin düşündüğün değerleri anlıyorum ve inan bana saygı gösteriyorum. Fakat bilgisizlikten böle düşündüğünü sanıyorum. At gözlüklerini çıkar..
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Troil, 15 Eylül 2004 10:02 tarihinde demiş ki: onlara okadar çok oy veren beyni yıkanmış insan varki doğal olarak yasayı isteyen sayısıda fazla gibi gözüküo Ben onlara oy verdim, lakin yasaya da karşıydım. 20 küsur milyon insanın beynini ne kadar da kolay yıkadın. Aferim.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: DVr, 15 Eylül 2004 10:31 tarihinde demiş ki: 15-18 arasi flort deil zina suc kapsamina alınmak istendi.Ki dogru bir ugulamadır 15 yas bir kıs icinde bir erkek icinde hayati kararlar verebilecegi bir yas deil bu cocuk dedigimiz yasta girilen hic bir iliskide Saglıklı olmaz Bence en azında Hade su kısı eve atak gibi muhabbetler az da olsa kesilir isin ucunda ceza oldugunda kimsenin bole bir sey yapmak yemez. daha flört nedir onu bilmiyorsun. bu cocuklar 15 inde tanımıycak 18 inde tanımıycak karşısındakini ne zaman tanıycak ? cocuklar herzaman karşı cinse ilgi duyar bu ergenliktede böyledir. orta yaştada ileri yaştada.ister cocukluk ister ergenlik aşkı olsun yada cıkıyolar olsun bunlarda sosyal faliyettir. polisler artık cafe lerden 16-17 yaşında gençleri muhallebi yedi diye kodes e atarlardı böyle bi yasa olsa. hatta ülkeye duvar çekilsin berlin duvarı giibi kızlar bi tarafa erkekler bi tarafa republic of haremlik selamlık olsun ülke. sonra seçmece evlensin herkez flört olmasın[signature][hline]my world my reality
Venator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: DVr, 15 Eylül 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Arkdasım bunda mantıksız ne var es sikayet ederse devlet karısıor.Aldatilan esin sikayet edebilecegi bir merci olusacaktı bundan ne gibi bir kotuluk cıkabilir? 15-18 arasi flort deil zina suc kapsamina alınmak istendi.Ki dogru bir ugulamadır 15 yas bir kıs icinde bir erkek icinde hayati kararlar verebilecegi bir yas deil bu cocuk dedigimiz yasta girilen hic bir iliskide Saglıklı olmaz Bence en azında Hade su kısı eve atak gibi muhabbetler az da olsa kesilir isin ucunda ceza oldugunda kimsenin bole bir sey yapmak yemez. Oy vermedim Bir dahaki secimde vericem Kimse bundan onceki partilere cok ii olduklari yada oy almayi hak edicek seyler yaptıklari icin vermedi kotunun iyisini sectiler ben ise iktidaara geldiklerin bu yana Krisin icinden dipe vurmus bir ulkeyi dusluge cıkardıkları icin(BElki Cok ilerlemedık ama) Artık kotuye eksıye gitmedigimiz kesin ve buda oy almaları icin yeterli.. Ve soyledigim gibi cıkarttıkları yasalar belirli bir gelir duzeyininin altindaki insanlari mutlu edior para ya para demiyn insanlarin elektirige gelen indirim yada benzine gelen indirip hic ama hic ilgilendirmior sen gidip birde zor sartlar altında gecinenlere sorsaniza hukumeti... Aldatılan eşin şikayet edebileceği bi merci var zaten o da mahkemedir. Gider boşanma davasını açar, zina olduğunu kanıtlarsa da çatır çatır nafakasını alır. Zina birinci derece boşanma nedenidir. 15 veya 17 yaşındakinin birinin seçimi sana mı kaldı afedersin. Saglıklı olur ya da olmaz senin kararın mı onun kararı mı? Bu yasa çıksaydı 15 yaşındaki biri kız arkadaşıyla dışarda elele tutşuyo diye polis siz ilişkiye giriyo musunuz diye sorgulamaz mıydı? Bunu sana yapsalar hoşuna gider mi? Erdoğan'ın dediği gibi alan razı veren razı ise devlet bunun neyine karışabilir ya. Yasa tamamen yanlış ama hadi evlilere bi derece karışmaları mantıklı çünkü evlilik devlet kurumudur aildir vs ama 15-18 yaşındaki birinin özel hayatı devleti ilgilendirmez ilgilendirmemeli de.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 DVr inanamıyorum sana ya. Ama cevap verip, birşeyler anlatmaya çalışıp kendimi yırtmamam gerektiğinin farkındayım. Çünkü gerçeklere, hele senin düşüncene karşıysa tamamen gözlerinin kapalı olduğunun farkındayım.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 LOL LOL LOL 300 küsür maddeyi bu yasa için geri çekti adamlar. Sayelerinde borsa 600 puan düştü. Dolar, faiz fırladı Helal olsun. yatak odamdan sorumlu devlet bakanı istiyorum bu saatten sonra[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ne noldu anlamadım bi açıklasana.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Dvr flört nedr açıklar mısın?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bilmiyoki[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar