Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: kiddo, 14 Eylül 2004 19:35 tarihinde demiş ki: SaldırıııIIIIIIIN! :p uaehuae lol!![signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: dom, 14 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: kabul edilecegini cidden dusunmusmuydunuz? evet . hatta en büyük korkumdu :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 çalkantı yaratmaktı zaten kesinlikle amaç[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Erutan, 14 Eylül 2004 19:35 tarihinde demiş ki: HOLEYYYY HOLEYYYYY ZİNA OGHHHHH HOLEYYYY İŞTE BUUU!! (edit:caps yapmışım farkında olmadan) vay sapık :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 rahatız yani iyi bare. kabul edilseydi 1 mayıs da o tarz sloganlar atıcaktım gerçekten.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Tayip Erdogan zaten son konusmasinda Alan mutlu Satan mutlu Bu uygulamaya ne gerek demişti ....Alkişliyoruz kendisini * (uydurmadim haberlerde dinledim:)) :tebrikz:[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
elma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ohş. elmalar ilk hedefiniz okuldur ileri !!![signature][hline]www.elma.forumu.com
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şahsen banada giren çııkan yok bende sapım:)[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 amaç ünlüler çiftliği adlı programı gündemden düşürmekti ki bunuda başardı akp bana göre[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Predator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kim bilir bu kargaşada birileri ne sular yürütmüştür saman altından[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bian EDİLDİ olarak okudum :) Saldırıııın derken sanki gökten karı yağıyo :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
uncla Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oh iyi oldu[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zinasız bir hayat şerbetsiz baklava gibidir... /DynamicK 14/09/2004 saat 22.47[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Gereksiz gündem yaratarak, başarısızlıklarını örtüyorlar.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 turgut ozaldan bu yana gelen butun hukumetlerden iyidir en azindan. o kadar sert olmayin :) hani yukari cikmiyoruz ama en azindan asagi da inmiyoruz.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 AKP iyi? Turgut Özal'dan beri? Abi bunların ikisi de saçma. Türkiye'yi batıran Turgut Özal zaten bu bir. En basitinden etrafımızdaki tapulu gecekondular ve gecekondulara cesaret veren o. Bu bir. (Ayrıca Turancıydı ve ömrü yetseydi bu yolda işler yapacaktı - bizzat karısı söylüyor- ) AKP, din sömürüsü yapan hükümetler arasındaki en tehlikelisi, çünkü kendilerini gizleyerek ve açık vermemeye çalışarak ilerliyorlar. İsterlerse ilah olsunlar, Atatürk gençliğinin gözünde 0 olmalılar.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 turgut ozal olmasaydi bu ulke birkac sene once ecevitle sezerin kavgasi ile ortaya cikan krizde batardi .uretim yapan butun sirketler yurtdisina dondu cunku alimgucu kalmamisti turk firmalarin, ve bunun sayesinde para kazanabildiler. eger ozal turkiye ile yurtdisinin arasini acacak yasalari koymasaydi, yurtdisina satim cok zor olacakti. evet, adam yolsuzluk yapti. ve evet, kotu bircok sey de yapti. ama gumruk birligi ile turkiyeyi ne kadar rahatlatti (ki bu alinmasi cok zor, kritik bir karardir ve bu karari alarak bircok kisiyi kendinin karsisina aldi) tahmin edemezsiniz.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Penthesilea, 14 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki: AKP, din sömürüsü yapan hükümetler arasındaki en tehlikelisi, çünkü kendilerini gizleyerek ve açık vermemeye çalışarak ilerliyorlar. İsterlerse ilah olsunlar, Atatürk gençliğinin gözünde 0 olmalılar. valla hepsini gorduk. dsp, anap, dyp, mhp. hepsi birbirinden igrenc ve beter ciktilar. hepsi iki oy daha alayim diye turkiye ekonomisinin halini bilmelerine ragmen populist ama dusunuldugu zaman uzun surede turkiyeye bircok zarar getirecek yasalar cikardilar. akpyi savunmuyorum yanlis anlamayin, sadece kotunun iyisi diyorum. ataturk gencligi demissin. ok ama ideolojiden once duzgun bir ekonomi diyorum ki ideolojin baska ulkelerin oyuncagi olmasin; kendi ayaklarin ustunde durabilesin.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: DynamicK, 14 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: zinasız bir hayat şerbetsiz baklava gibidir... /DynamicK 14/09/2004 saat 22.47 Nihohoho mükkemmel bi laf :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şeriat gelmiyor yani ? oh oh iyi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Popeye, 15 Eylül 2004 02:01 tarihinde demiş ki: şeriat gelmiyor yani ? lol :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Millet de ne seviniyo. sanki şeriat vardı devrim oldu allam ya :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yemedi tabe ab islami hukuk lafı yapınca :) akp istediklerini yapamıo hep içinde patlıo ab muabbetleri olmasa şalvar takılıodum şimdi :) ii oldu patlasın hipnalar[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kabul edilmedi değil de görüşülmesi, gündeme alınması kabul edilmedi.yani hepten fos çıktı. asıl merak ettiğim konu chp zinadan kurtulmak için neleri kabullendi.. kimse üstünde durmuyor.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 benim asıl merak ettiğim ise onca sorun varken devletin neden bizim zkimizle bu kadar uğraştığı, olmayan bi sorunu hiçten yaratıp gündemi bu kadar oyaladılar helal olsun
Öne çıkan mesajlar