eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 10 senedir kimse bana denyo dememişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sana demedim estafurullah. onlara didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eileithyia said: 10 senedir kimse bana denyo dememişti... abiden anoreksik olmaz ise bu kız mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 @vanille o nasıl bir insandır!!Afrikalı podyum mankeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bİ DAHa postumu alıntılayanın üstüne tinerci salıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 om geliyo demi bana da gelip duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nedenko yüzünden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tam kutu doldurmalık foreveralone guy sever forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bugün az kalsın 7. kattan düşüyodum. annem hep popon yüzünden dedi. ağladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eğer düşse idin popon kurtarırdı seni, iyi yanından bak. ben kadınlara hep o yandan bakıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 daha ben tercih yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 beni seç abla çok yalnızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bizde yapcaz ya okullarin sitelerine bakip duruom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben de daha hala ders secicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?23,5633084 tercih yapacaklar bi baksın bakam şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 elektrik gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adam istanbulun köyünde oturuyor.. elektrik de gider, ayı da iner, eşkiya da basar. şaşırmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dasaaa nickinin anlamı ne? kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İmdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oh yeş beybi. mesafeyi uzattım. çok da güzel oldu pek de güzel oldu sdfgdsfg. daha da potansiyel görüyorum bi alışiim bu mesafeye daha da sıkı bişeyler yaparık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yine mi depresif moda giriyorum bilmiyorum ama yakınım dediklerim çok canımı sıkıyorlar bu aralar.ben mi insanları gereğinden fazla önemsiyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 gece uyumadan işe geldim yine, zaman daha çabuk geçiyor böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 eileithyia said: dasaaa nickinin anlamı ne? yanyana duran üç tuşa bastım zxczx ya da ilişli falan da olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Günlük slm, Lan 4-5 gündür tatil yapıyorum öldüm yorgunluktan tatil dediğin dinlenilir lan.Dün gece alkolü fazla kaçırdım, uçkurum uğruna bi kızla mesajlaştım sevgilisi olduğumu düşünüyor şuan.Bıktım alkolün etkisiyle yaşadığım şu tip olaylardan... Onun dışında keyfim çoh yerinde hatta kaçtım günlük denize gidiyoruz öptms bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar