Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

yarın fenerbahçeliler caddede toplanıyorlar diye aradı arkadaş. ne yapıyorsun yarın dedi. dedim "9da okulda olurum kütüpphane açılana kadar bi yerlerde oturur çalışırım. " biz toplanıcaz haberin yok mu? dedi.. hacım fenerbahçe beni kurtarmıyor vallahi. dedim :( ama üzgünüm yani gidemeyecek durumda olmama..

bi burn notice izleyim, elimi yüzümü yıkayım da kendime geleyim :( pff
Sosyal ağlarda paylaş

ya az önce eve geliyorum, bi spor araba yanaştı içinde 2 kız, tam önümde durdular yol sordular. bilmiyorum sordukları yeri, otobüs durağında duran birisi var ona sordum. o tarif etti işte, gittiler. sonra gidiyorum, adam beni durdurdu. geçen gün dedi benim de bu şekilde yanımda durdular, arabaya aldılar, sonra silahları çekip, ''sen bizim seks kolemiz olacaksın dediler'' dedi. ben tabi dumur bi halde, ''ya sallama abi'' falan dedim cool story bro hesabı, yalansa anamı avradımı s...r fln dedi. Arabanın içindeyken bir trafik polisine el salladığını, yardım istediğini, öyle kurtulduğunu söyledi. bir insan nasıl bu kadar sallayabilir, abi de 40-45 yaşlarında gibiydi. potansiyel troll olarak gördüm, üye yaptıracaktım siteye de, neyse işte
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

az önce apartamanın önünde çocuklar top oynuyordu onlarla maç yaptım, sırılsıklam oldum lan günlük. keyifliydi ama baya.

Bizim buraların çocukları yeto herhalde ya hiç görmedim canım çekti..

1 saat daha çalışıp sonra sittim öldü diyip çıkıcam yeter kalgeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,
ışığın 2 dalgasının arasına geçici bir boşluk yaratıp girildiğinde görünmez ve zaman mekandan ayrı haraket edebildiğini, lakin dışardan bakan insanların seni görünmez olmadan hemen önceki andaki gibi ama haraketsiz şekilde gördüğünü, lakin içerde zamanın normal şekilde aktığını ve görünür olduğunda dışardaki insanın seni dandik bilimkurgu filmlerindeki gibi *pop!* diye belirmiş halde gittiğin yerde gördüğünü ve bu dediklerimin hepsinin aslında gerçek olduğunu, mevcut bir teknoloji olduğunu ve yapıldığını biliyor muydun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...