Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ulan gunnuk ofise geomek icin 24 km pedal cevir, anahtarin kapiyi acmasin kapida kal. gecen hafta kilitler degismis haberim yok. neyse temizlikci falan gelir simdi ben de yemek soyliim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Çok sıcak buralar,klimada bozuk yattaralık duruma geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bana alınabilecek güzel bi hediye bul günbük. Acayip kötüleşmeye başladım ben. Zamanımda yok. AAAAAAAKİKİKİKİ diye dolanacam yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 of cumartesi çok bayık geçti lan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 5 gündür hiç bi bok yapmadım =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yarın fenerbahçeliler caddede toplanıyorlar diye aradı arkadaş. ne yapıyorsun yarın dedi. dedim "9da okulda olurum kütüpphane açılana kadar bi yerlerde oturur çalışırım. " biz toplanıcaz haberin yok mu? dedi.. hacım fenerbahçe beni kurtarmıyor vallahi. dedim :( ama üzgünüm yani gidemeyecek durumda olmama.. bi burn notice izleyim, elimi yüzümü yıkayım da kendime geleyim :( pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya az önce eve geliyorum, bi spor araba yanaştı içinde 2 kız, tam önümde durdular yol sordular. bilmiyorum sordukları yeri, otobüs durağında duran birisi var ona sordum. o tarif etti işte, gittiler. sonra gidiyorum, adam beni durdurdu. geçen gün dedi benim de bu şekilde yanımda durdular, arabaya aldılar, sonra silahları çekip, ''sen bizim seks kolemiz olacaksın dediler'' dedi. ben tabi dumur bi halde, ''ya sallama abi'' falan dedim cool story bro hesabı, yalansa anamı avradımı s...r fln dedi. Arabanın içindeyken bir trafik polisine el salladığını, yardım istediğini, öyle kurtulduğunu söyledi. bir insan nasıl bu kadar sallayabilir, abi de 40-45 yaşlarında gibiydi. potansiyel troll olarak gördüm, üye yaptıracaktım siteye de, neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bana de geçen gün birisi şener şen'in babası olan ali şen'in ölmediğini söyledi. adam 90larda öldü abi, sen fenerin başkanı ile karıştırıyorsun dedim. yok falan dedi, bi sürü hikaye anlattı. insanlar garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 birazdan fenerli bi üye fake hesap alıp şike topicinde anne muhabbeti yapabilir günlük bi de canım acayip pizza çekti ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kışın hayvan gibi calışıp yazın izmire eve gelmek tatil diye tamamiyle bir mallık,butun gun evde sıcaktan hapis,koyayım böyle tatile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 az önce apartamanın önünde çocuklar top oynuyordu onlarla maç yaptım, sırılsıklam oldum lan günlük. keyifliydi ama baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oh be işimi bitirdim ofiste. sdfs foto da çektim geyiğine tuto yapacam. şimcü, 25 km pedal çevir. kıçım nasır oldu bildiğin. had kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 küheylan said: az önce apartamanın önünde çocuklar top oynuyordu onlarla maç yaptım, sırılsıklam oldum lan günlük. keyifliydi ama baya. Bizim buraların çocukları yeto herhalde ya hiç görmedim canım çekti.. 1 saat daha çalışıp sonra sittim öldü diyip çıkıcam yeter kalgeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok fazla kiraz yedim karnım ağrıdı lan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIR geldi yine ayni esprileri loopa sarip bi de anlattiktan soora suratina icli icli bakip zorla gülmeni bekleyecek umutlu bakislarla!!!!!!!!! sen de ayibolmasin die HEHE diyeceksin suratinda not amused bi ifadeyle ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 cok travmatik bi etki birakiyo bende bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 arthur gibi gul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 günlük, ışığın 2 dalgasının arasına geçici bir boşluk yaratıp girildiğinde görünmez ve zaman mekandan ayrı haraket edebildiğini, lakin dışardan bakan insanların seni görünmez olmadan hemen önceki andaki gibi ama haraketsiz şekilde gördüğünü, lakin içerde zamanın normal şekilde aktığını ve görünür olduğunda dışardaki insanın seni dandik bilimkurgu filmlerindeki gibi *pop!* diye belirmiş halde gittiğin yerde gördüğünü ve bu dediklerimin hepsinin aslında gerçek olduğunu, mevcut bir teknoloji olduğunu ve yapıldığını biliyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 of. ahahaha pis veled yanaklarini sisirmis böle.hava var sandim SIKTIM YANAKLARINI! meger agzinda yapis yapis bi icecek varmis her tarafim yabis yabis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tatile çıkmam lazım. olabildiğince az insan olan bi yerde olsam keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gördüm kiraza gülmüştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahahah kiraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahhahahahahaha böle kirmizi kücük bi meyve MUAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: tatile çıkmam lazım. olabildiğince az insan olan bi yerde olsam keşke.. ahah oturdugun yerde aglayacaksin ama... su an tam bunu yapiyorum, ultimate sessizlik var evde, gordugum insanlar eve gelen kuryelerle sinirli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar