wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Fişne şarabı çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yarın ingiltere'ye dönüyorum evde tam bir pazar gecesi havası var herkes yattı falan erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ne isin var olm ingilterede, otur evinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 karı kız bekliyor mortisi ingilterelerde abi sıkılmıştır istanbulda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 abi kari kiz nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Gittiği yere kadar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Pazara kadar değil , mezara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 karı kız için değil bu sefer paperlarımı yazmaya ve tez konumu belirlemeye gidiorum 3 hafta da ders var zaten. sonra bitio. 15 mayıs da tamamen istanbul'a dönecem tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hehe hadi bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gurbetteydim alkol yoktu, onun acısını çıkartıyorum Ankara'da bi kaç gündür. şimdi de Neşet Ertaş eşliğinde 10+. biramızı yudumluyoruz. hala da yazabiliyorum. yaşasın. öptüm la günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 wasty gel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Geleyim nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mortis said: karı kız için değil bu sefer paperlarımı yazmaya ve tez konumu belirlemeye gidiorum 3 hafta da ders var zaten. sonra bitio. 15 mayıs da tamamen istanbul'a dönecem tahminen beraber donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ne saçma şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Sevgili gunluk, Sabahin bu saati olmus, 4 saat sonra evden cikip derse gidicem ama ben hala sunucu kurmaya ugrasiyorum. Keyfimden degil musteri tepemde beklediginden. Yazarken bile acidim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 çok mutluyum lan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 di said: Sevgili gunluk, Sabahin bu saati olmus, 4 saat sonra evden cikip derse gidicem ama ben hala sunucu kurmaya ugrasiyorum. Keyfimden degil musteri tepemde beklediginden. Yazarken bile acidim kendime. abi sende mıknatıs falan mı var? gecelenmeyen bi iste calıstıgını gormedim ben senin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Dear dear, Bucket list yapmaya karar verdim bugun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 3 saat içerisinde olmayan bir yazılımın demosunu hazırlamam istendi. bakalım kıçım ve ben neler yapabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 copry said: Dear dear, Bucket list yapmaya karar verdim bugun ^^ paraşüt veya b. jumping kessin olmalı! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paraşütü bilmem de b. jumping yapıcam KAMİKAZEEEEEEEEEE ( worms efekti ile ) diye bağırıcam düşerken de ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 TR de nerde yapiliyor acep izmirde yakinlarda olsa da yaza dogru gitsem ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Antalyada var ama onun dışıda nerde var bilmiyorum hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 benim bucket listin ilk maddesinde tatil yapmak var neresi olursa olsun ne olursa olsun tatil yapıcam bu sene kararlıyım! 6yıldan sonra ayaklarım deniz suyuna değecek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar