wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hayır ben hadi berkcana güveniyorum sen sürekli ireme gidiyorsun dişin için neye güveniyorsun da bu lafları ediyorsun? Uyuşturmadan kanal tedavisi yapta görsün gününü irem O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben uyusturucu kullanmiyorum. gayet arabesk bir bicimde takiliyorum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 wastyrx said: Hayır ben hadi berkcana güveniyorum sen sürekli ireme gidiyorsun dişin için neye güveniyorsun da bu lafları ediyorsun? Uyuşturmadan kanal tedavisi yapta görsün gününü irem O_o Ne yani bana guvenmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 duble diye kandırırım herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Seele said: copry said: 2 yillık çalışmadan sonra her ay 1 cumartesi izin kopardim , pazarlik kabiliyetim keske biraz daha gelismis olsaydi , ama yine de coooook mutluyum gunluk ^___~ senin kendi yerin yok mu? nasil discilik bu? Biz senkoyla açacağız onlara bi muayanehane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 wastyrx said: duble diye kandırırım herkesi Gördüm ki ,konuşmadığım için cevap vermiyorum günlük iletirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Solucan alacağım günlük gızıl saçlı cadıma ben küsmesin bence sdhafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Msne dönmesin günlük ama 'tamam kabulümdür^_^' der kaçarım P.S almayan top olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 soon günlük.. http://media.tumblr.com/tumblr_m1ypvr0cGL1qzozj1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Annem sıcak simit almış çarşıdan dönerken oyhş taze taze <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çok sosyal bir ortam var yeni iş yerinde. İstanbula gezi düzenliyolar şimdik kendime ters gelip ortam yapmak için gitsem mi yoksa amannn ne işim var diyip yatsam mı haftasonu kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: Msne dönmesin günlük ama 'tamam kabulümdür^_^' der kaçarım abi haftalardır msnden beter ettiniz zaten günlüğü 3'ünüzün konuşmasından başka bir şey gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ahaha isyan çıktı sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi ben bezdim mesela 1 aya yakındır bakmıyorum günlüğe, msn var, face var, gtalk var, whatsapp var, viber var, hepsini bir araya getiren nimbuzz var, hala paticik üzerinden akşama ne yiycez diye alakasız bir topic üstünden muhabbet dönüyor. hayır normal topiclerde okuduğumuz sevdiğimiz gençleri bu tarz hareketlerde görmek istemiyoruz, aşırı rerörerö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Nolayor burda? Arada 3-5 msnimsi konuşma dönüyor eyvallah da abartmayın o kadar O_o Başım pek çok ağrıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tam bi gerizekalıyım günlük. insanlara çok fazla değer veriyorum. her seferinde aynı boku yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yrldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aente said: abi ben bezdim mesela 1 aya yakındır bakmıyorum günlüğe, msn var, face var, gtalk var, whatsapp var, viber var, hepsini bir araya getiren nimbuzz var, hala paticik üzerinden akşama ne yiycez diye alakasız bir topic üstünden muhabbet dönüyor. hayır normal topiclerde okuduğumuz sevdiğimiz gençleri bu tarz hareketlerde görmek istemiyoruz, aşırı rerörerö. rebelyon başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Safir t14ümle sizi bekliyorum hadd bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lasnfann şu saatte eve kafa bimilyon gelidm ya yarin is var bide işin yoıksa ona gitr fln zevksiz şeyler bunlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 . edit: oha ne sallamışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sen napion la?; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bilardo go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar