Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 arkadaşım misafir falan anlamam. yalnız 23'ünde gelmeyin bana yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 anne ben sosyal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 patatespresi said: anne ben sosyal oldum. Eheh. Günlük, hakkaten alkolü azaltmam lazım -özellikle sporla birlikte olmuyo- Dün gece ayağıma öyle bi kramp girdi ki uyandırdı ağrıdan. Sabah oldu halen ağrıyo, 2 tane ağrı kesici ile çıkabildim dışarım. Bu ne be?! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 alkol bütün kötülüklerin anasi oldugu gibi özgüveninde anasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 çok mutluyum günlük azmin sonucunu olumlu olabileceğini en sonunda görmüş olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mr_Hand said: arkadaşım misafir falan anlamam. yalnız 23'ünde gelmeyin bana yeter :P 23ünde dönmüş olarız ya. Rüyamda bi dişim elime geliyordu ama yarım böyle bide normalden enlemesine uzundu. Buraya yazıyorum çünkü biri gelip hurafesini söyleyecek rüyanın. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 sevgili günlük cuma günü görüşmeye gittiğim mobil firmadan ses yok. Bende mail attım geri dönüş gelmedi diye sabah. Hala cevap yok... Oysa ne hayallerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: arkadaşım misafir falan anlamam. yalnız 23'ünde gelmeyin bana yeter :P 23ünde dönmüş olarız ya. Rüyamda bi dişim elime geliyordu ama yarım böyle bide normalden enlemesine uzundu. Buraya yazıyorum çünkü biri gelip hurafesini söyleyecek rüyanın. Eved. 3 vakte kadar bir arkadaşın dişini çekicek o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben sıkıldım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bazen ellerim zimparadan yapilmis olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 senko said: ben sıkıldım yea aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bu gece son. saat 7 den sonra ayrılıyorum yeni bir iş yeni bir hayat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gece 4 ve yeni geldim spor salonundan geberiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 "nutella yerim" said: ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 copry said: wastyrx said: Mr_Hand said: arkadaşım misafir falan anlamam. yalnız 23'ünde gelmeyin bana yeter :P 23ünde dönmüş olarız ya. Rüyamda bi dişim elime geliyordu ama yarım böyle bide normalden enlemesine uzundu. Buraya yazıyorum çünkü biri gelip hurafesini söyleyecek rüyanın. Eved. 3 vakte kadar bir arkadaşın dişini çekicek o_O ben bi ara dişlerimin düştüğünü görüyodum rüyada haushd. o kadar para harcadım hayoooor diyerek uyanıyodum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Porselen mi dişlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 altın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bir adementiyum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 öyle bi element yok, öyle bir elemente gerek yok bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Benim dünyamda var benim dünyamda gerek de var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kız volverin çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 copry said: "nutella yerim" said: ben de napalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar