Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 öğln tavuk vardı yemekte kesin dokundu lan keske yemeseydım. nese yarına bende zehırlenirim tavuktan işe gitmem bak ne güzel örnek alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 gene almadilar ise =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kimse bir patiyi işe almamazlık yapamaz paticek pati atarız ona adres ver spamlayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 aquila said: gene almadilar ise =( sirketin adını ver trolleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wpzVi7to-mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 aquila said: gene almadilar ise =( olm ben üzülüyorum sana ya. iş mi beğeniyosun anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 olacak lan. üzme kendini hiç. bloooood brotheers!! http://www.youtube.com/watch?v=7KV56kwxiHg when you think that we've used all our chances and the chance to make everything right, keep on making the same old mistakes makes untipping the balance so easy when we're living our lives on the edge say a prayer on the book of the dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Günlük böyle hayatın ta orta yerine işiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şimdi nerelerde olmak vardı, en azından paticanların yanında olmak vardı :/ #!$>* diyorum böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 günlük bi adele vardı lan şarkıcı. ne oldu? şarkıları pek dinlenmez oldu bu aralar. bahar geldiğinden midir nedir? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bırag yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ertesi gün ne olacağını bilmeden önümü görmeden yaşamaktan sıkıldım everem ben. Ever beni paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ay iki albüm okudum da neşem yerine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bana yavastan yol gorundu gunluk.artık cok gec olmadan basımın caresine baksam iyi olacak. ins yarın guzel seyler olur.dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 kahvalti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Archangel_ said: şimdi nerelerde olmak vardı, en azından paticanların yanında olmak vardı :/ #!$>* diyorum böyle işe Kharonu görünce bir an sen sandım da geçti sonra tek benzeten de bendin sanırım ama biri daha evet andırıyo dedi ama kimdi çıkartamadım fede olabiler. Çok eğlendik ama çatladapatla :P Feci başım ağrıyodu uyandığımda 1 ağrı kesici ve 2 lt su ile üstesinden geldim. Midemde herhangi bir sıkıntı olmadığı için çok mutluyum ama günlük <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 kim kardashi unlamışlar günlük, http://ll-media.tmz.com/2012/03/22/0322-kim-kardashian-powder-red-carpet-exs-splash-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 unlu unlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 copry said: Archangel_ said: şimdi nerelerde olmak vardı, en azından paticanların yanında olmak vardı :/ #!$>* diyorum böyle işe Kharonu görünce bir an sen sandım da geçti sonra tek benzeten de bendin sanırım ama biri daha evet andırıyo dedi ama kimdi çıkartamadım fede olabiler. Çok eğlendik ama çatladapatla :P Feci başım ağrıyodu uyandığımda 1 ağrı kesici ve 2 lt su ile üstesinden geldim. Midemde herhangi bir sıkıntı olmadığı için çok mutluyum ama günlük <3 :/hain insan yav.ballanıra ballandıra anlatmayın bari :( Kharonun da gelmiş olduğunu duyunca ekstra üzüldüm kaçırdığıma, adamın o kadar guruluğundan faydalandım, faydalanıcam, tanışaydım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Peynir sevmiyomuş boşver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2 haftadır iş yüzünden allahını seven üzerime toprak atsın modundaydım. Bugün cuma vakti çok dua ettim ufak çaplı bir mucize/keramet vs gerçekleşti. Şu anda götüm tavanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 cuma duası kabul olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 2 Gündür dana gibi yiyorum 1 kilo kaybetmişim :S Noluyo leynn ?!!1birbirbirilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sana ışık hızı dieti veriyorum "ekmek arası ekmek koyup ekmek ile beraber yiyeceksin" haftada 1 gün uygula hiç bişeyin kalmaz. ayrıca " arasındaki lafı 1dk boyunca takılmadan söleyenin 3 vakte kadar dileği gerçekleşiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Norak said: kim kardashi unlamışlar günlük, http://ll-media.tmz.com/2012/03/22/0322-kim-kardashian-powder-red-carpet-exs-splash-1.jpg fırıncı bukkake.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar