copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paradan bahset dostom sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 nolax, ilk maaşından bi iskender yeriz artıkın, geze bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Tamda bursaya gelecektik bizde bi iskender yemeye =P Tebrik ederim gablettiysen işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 siz gelin size ben ısmarlıcam iskenderi, uludağ kebap'dan iyi giricek bana gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 otobüs biletini kim alcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Hallederiz bi şekil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ankara otobüsünün bagajında gelir bizim patron beklerim :D ama gelirseniz komple ankara ekibi gelin senko copry falan tutun sürükleyin. maaş o kadar tatmin edici değil taam daha fazla alıyorum ama işi hakkaten öğrenecem bu sefer ve beybi alaman ortaklı firma ben bi almanca kasayımda alman kalıpları bana gelsin auidi porche bmw vw mercedes beybiiiii. Ayrıca iskender değil ama bira ısmarlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 senkonun arabalarından biriyle geliriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 senkonun server bursaya taşınmadan senko gelmez ashahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Geliriz geliriz nerde beles oraya yerleş hahahaayt ,p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 vay beleşçileeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 m83'ü o kadar çok seviyorum ki doğacak ilk çocuğumun adını M83 koyucam http://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE Sonra M83'ü Daft Punk'a evlatlık vericem http://www.youtube.com/watch?v=e0FwEmUycYI Sonra da kendini kanıtlayacak yaşa geldiğinde Massive Attack'in yanına çırak olarak sokucam. http://www.youtube.com/watch?v=hbe3CQamF8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ahah bedeivilikte son nokta günlük. beğendiğim şahıs evli çıktı lan. bana bedeviliğin resmini çiz deseler ne gerek var karşında duruyor derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 NolaxThensbane said: ankara otobüsünün bagajında gelir bizim patron beklerim :D ama gelirseniz komple ankara ekibi gelin senko copry falan tutun sürükleyin. maaş o kadar tatmin edici değil taam daha fazla alıyorum ama işi hakkaten öğrenecem bu sefer ve beybi alaman ortaklı firma ben bi almanca kasayımda alman kalıpları bana gelsin auidi porche bmw vw mercedes beybiiiii. Ayrıca iskender değil ama bira ısmarlarım :D olum bu ankara takımına hala giremedim ya çok içerliyorum.2haftada 5k madalyasına kasıcam o olucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bilekleri kesip soğuk suya yatacağım ben ya, benim yerime girersin sen oyuna O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 boy ver bakim suda, ben de gelirim önce soğuk ama girince alışıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 soğuk değil ılık olacak olm ben bu patronlara istifa edeceğimi nasıl söylücem lan acayip gerildim azcık tüyo verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 We need to talk de o anlar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Direk söyle kıvırma, en güzeli her zaman öyle."Daha iyi bir teklif aldım ve anında sattım sizi" de.kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 copry said: We need to talk de o anlar^^ ashdashsha sorun sizde değil bende henüz bağlanmak istemiyorum kimseye ashdshashad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dasaaa said: m83'ü o kadar çok seviyorum ki doğacak ilk çocuğumun adını M83 koyucam http://www.youtube.com/watch?v=NRUdaWZ4FN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bankacilik kadar kek rahat bi meslek yok lan. rahat rahat sallana sallana calisiyolar. bekleyenmi vat kim var umurlarinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mr_Hand said: dasaaa said: m83'ü o kadar çok seviyorum ki doğacak ilk çocuğumun adını M83 koyucam http://www.youtube.com/watch?v=NRUdaWZ4FN0 başka süper fikirlerim de var tabii. guitar hero'da %100 bitirince ellerini havaya uçuracak bagetler -aynı mükemmelliğe bi daha ulaşılamasın diye- mikrodalga kullanarak yapabileceğiniz en tatlı intihar etme yöntemleri. yangında içeridekiler acı çekmesin diye içine narkotik maddeler eklenmiş duvar kağıdı yapıştırıcıları -yanınca cayır cayır millet kafayı bulacak, acı çekmeden ölecek- bunlardan sadece bir kaçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Duvar kağıdı en epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yogun bir is günü yine ac kaldim. cok acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar