Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

abi heykel dediğin böyle yapılır. hem teknolojik gelişmelere ayak uydurmuş hem de fıstık gibi eski usül, klasik.

ya bizde sanat konusunda okul var da sanırım yetenekli adamları hiç almama gibi bi eleme politikaları var heykelde falan. ya da içeride adamların yeteneklerini mi alıyorlar, emin olamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi allah kahretsin geberesice orospğuçocukları evin bahçesine zehir atmışlar iki köpeğimi zehirlemişler sizin de sülalenizi zehirlesinler inşallah

olayın geçtiği yer: bozcaada, etinden sütünden ve yününden yararlanılamayan hayvanların telef edildiği güzide turizm bölgemiz, telef edenlerde adalı değil haniada dışından bigadan çandan fln gelmiş çingene orospuçocukları
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesi adaya gidiyorum zaten jandarmaya direk "can tehlikemiz var şu şu şu adamlardan şüpheleniyoruz daha önce husumöetimiz oluştu" diye şikayette bukunacağız

hayır hayvanlarla alıp veremedikleri yok sırf biz üzülelim diye yapıyorlar biliyoruz, 7-8 sene önce de başlarına gelmiş zaten bu zehirlenen köpeklerden birinin annesini zehirlemişler

allak bullakj oldum ya
Sosyal ağlarda paylaş

neyse haberler iyi daha genç boduruk olan (cüce biliyor görmüştü o köpeği) su içiyormuş, daha büyük tazı olan henüz kendine gelememiş bünyesi zayıf yavrucağın

çok şükür ki kurtulmuşlar, daha önce bizim rahmetli tilki-terrier dışarıda dolaşırken zehirli bir şey yemişti de zamanında müdahale ile kurtarmıştık salağı allahtan kayınvalide olayı kavarmış hemen antidot iğne ile müdahale etmiş

şimdi bahçeye mi zehir atıldı yoksa otlaklarda tikilere karşı atılan serpme zehirden mi oldu onu anlamaya çalışıyorlar, keza herhangi bir şey kusmamış köpekler

bahçeye zehir atıldığına dair kanıt bualiblirlerse hemen jandarmaya/savcılığa "can sağlığımız tehdit altında" vs diye bildirimde bulunacaklar

hayırlısı, zaten o ehirlenme olayı olmasaydı kızım daha yaşardı diye düşünüyoruz :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

belediyeler bunu kasıtlı yapıyorlar fakat çingenelerin yaptığını duymamıştım hiç. orda duran hayvancağızın ne zararı var anlamıyorum. umarım allah belalarını verir. pislikler ya.

belediyenin zehir atma oalyı yok hani belediye başkanı uzaktan akraba vs. çingene dediğimde adaya sonradan çanakkale ve çevresidnen gelip yerleşip "adalıyız biz" diyenlerin alayı, zaten isanbuldan izmirden fln gelip yerleşenler ve gerçek adalılar haricinde bu adamlar hemen kendilerini belli ediyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim mahallenin köpeklerini zehirleyen bi şerefsiz pansiyon sahibi vardı.Bi gün en sevdiğimiz köpeği zehirledi, hayvan öldü gittik adamı dövdük.

Bi gün bahçeye zehir atmış bizim büyük olan akıllı yemiyo başkasından yemek, biz farkettik. Bu sefer tepkimiz daha sert oldu tabiiki..Karakolluk olduk sonra şikayetçi olmadı kimse polislerde tanıdıktı zaten küçük yer olduğu için, konu kapandı. Bu sene sakin duruyo şimdilik herhangi bi girişimde bulunmadı.

Kıssadan hisse: Bütün her yerde var o şerefsizlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...