dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi heykel dediğin böyle yapılır. hem teknolojik gelişmelere ayak uydurmuş hem de fıstık gibi eski usül, klasik. ya bizde sanat konusunda okul var da sanırım yetenekli adamları hiç almama gibi bi eleme politikaları var heykelde falan. ya da içeride adamların yeteneklerini mi alıyorlar, emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 benim evimde var bunun ufaklarından karşlıklı oturmuş bi erkek bi kadın gelip benim evdeki heykelleride yıkarlar diye korkmuyo değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bizde heykeller tekbir nidaları eşliğinde, inşaat makinalarıyla yıkılır dostum. yazarken utandım lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 adamlar yapıyor abi. =( bizim halk ayakbağı işte, adamlar güzeli sevmedikleri için sen de "üstönböl dönyönön ön gösöl şöhröö" yalanına ortak oluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi allah kahretsin geberesice orospğuçocukları evin bahçesine zehir atmışlar iki köpeğimi zehirlemişler sizin de sülalenizi zehirlesinler inşallah olayın geçtiği yer: bozcaada, etinden sütünden ve yününden yararlanılamayan hayvanların telef edildiği güzide turizm bölgemiz, telef edenlerde adalı değil haniada dışından bigadan çandan fln gelmiş çingene orospuçocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 allah rahmet eylesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 henüz ölmemişler.. en azından en son konuştuğumuzda müdahale ediyorlardı inşallah bir şey olmaz onlara, bahçeye zehir atmak ne demek ya sırada ne var? merkez dışındayız diye gece evimize girip bizi mi öldürecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ben kücükken bodrumda yasamistik bi sene, aynisini bizim boxer cinsi köpege de yapmislardi. omurgasizlar. ne zarari var sana hayvanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kimin yaptığını bulursanız bana havale etsenize gerçekten öldürmiycem söz veriyorum sadece tırnaklarını sökücem bütün el ve ayaklarındaki itoluitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 pazartesi adaya gidiyorum zaten jandarmaya direk "can tehlikemiz var şu şu şu adamlardan şüpheleniyoruz daha önce husumöetimiz oluştu" diye şikayette bukunacağız hayır hayvanlarla alıp veremedikleri yok sırf biz üzülelim diye yapıyorlar biliyoruz, 7-8 sene önce de başlarına gelmiş zaten bu zehirlenen köpeklerden birinin annesini zehirlemişler allak bullakj oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne şeref yoksunu insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 belediyeler bunu kasıtlı yapıyorlar fakat çingenelerin yaptığını duymamıştım hiç. orda duran hayvancağızın ne zararı var anlamıyorum. umarım allah belalarını verir. pislikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ya hay lanet zaten canım sıkkın, iyice bunaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 neyse haberler iyi daha genç boduruk olan (cüce biliyor görmüştü o köpeği) su içiyormuş, daha büyük tazı olan henüz kendine gelememiş bünyesi zayıf yavrucağın çok şükür ki kurtulmuşlar, daha önce bizim rahmetli tilki-terrier dışarıda dolaşırken zehirli bir şey yemişti de zamanında müdahale ile kurtarmıştık salağı allahtan kayınvalide olayı kavarmış hemen antidot iğne ile müdahale etmiş şimdi bahçeye mi zehir atıldı yoksa otlaklarda tikilere karşı atılan serpme zehirden mi oldu onu anlamaya çalışıyorlar, keza herhangi bir şey kusmamış köpekler bahçeye zehir atıldığına dair kanıt bualiblirlerse hemen jandarmaya/savcılığa "can sağlığımız tehdit altında" vs diye bildirimde bulunacaklar hayırlısı, zaten o ehirlenme olayı olmasaydı kızım daha yaşardı diye düşünüyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bella said: belediyeler bunu kasıtlı yapıyorlar fakat çingenelerin yaptığını duymamıştım hiç. orda duran hayvancağızın ne zararı var anlamıyorum. umarım allah belalarını verir. pislikler ya. belediyenin zehir atma oalyı yok hani belediye başkanı uzaktan akraba vs. çingene dediğimde adaya sonradan çanakkale ve çevresidnen gelip yerleşip "adalıyız biz" diyenlerin alayı, zaten isanbuldan izmirden fln gelip yerleşenler ve gerçek adalılar haricinde bu adamlar hemen kendilerini belli ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi hiç banım yok. bi küfredeyim mi okkalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bizim evde de deneseler keşke de soksam taserı içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yakalarsan sokacan işte.. yakalasa babacum'da typo yaptığı klavyeyi batın bölgesine montelerdi bence.. yakışırdı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ben yakalarım kamera var. köpek eğitimli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hepsini toplayip barinaklara kapatcaksin, her gün agizlarinin ortasina.... sonra iste. evet. yapilcak sey cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nail gun... en sevdiğim... DKPpdıss DKPpdıss DKPpdıss diye yollayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bizim mahallenin köpeklerini zehirleyen bi şerefsiz pansiyon sahibi vardı.Bi gün en sevdiğimiz köpeği zehirledi, hayvan öldü gittik adamı dövdük. Bi gün bahçeye zehir atmış bizim büyük olan akıllı yemiyo başkasından yemek, biz farkettik. Bu sefer tepkimiz daha sert oldu tabiiki..Karakolluk olduk sonra şikayetçi olmadı kimse polislerde tanıdıktı zaten küçük yer olduğu için, konu kapandı. Bu sene sakin duruyo şimdilik herhangi bi girişimde bulunmadı. Kıssadan hisse: Bütün her yerde var o şerefsizlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/149677_452473450063_9221385063_5812155_391748_n.jpg amanin bu nasi albüm kapagi. yasaklarlar bunu sdf edit:albüm kapagi da degil galiba, gecen seneninmis ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar